Piremses0 Smk 3,37 çıkmış bende normalde 2,5 in altında olması lazım dedi doktor gebelik olur ama zeka da sorun ve düşükle sonuçlanırmış
Piremses0 Smk benmde düzensiz belkide bu yüzdendir ama çok da fazla değil yine sonucum sağol canm sende olmasan nereye sorcam bilmiyorum 🤷🏻♀️ 🥰🤍😘
Smk Piremses0 oyy yerim seni her zaman bildigim seyleri paylasırım canım bende bunları okul hayatımdan biliyorm canım işte inş kısa sürede tedavi olursun🙏
Smk Piremses0 tabi bu yuzdendir tedavi olunca düzelirsin zaten yasın kucuk daha yasın işerlesin düzelir adetin bende cok düzensizdim daha bu yıl düzene girdi
Piremses0 Smk inş düzene girer ya ☺️ Haftaya cuma kontrolüm var yani 9 gün sonra çağrıyor önceki doktorum 12. Gün çağrıyorudu çatlamış oluyordu o zamanda bu doktor yeni ilk defa gittim direk kan sonuçlarına bkıcam dedi diğeri hiç bakmamıştı
Smk Piremses0 zaten dogru olan bu benimde her testim yapılmıstı hatta gebelikte ilk yapılan testleride yaptı bidaha yaptırmıcam yani dogru olan bu zaten iyi yapmıssın doktor degiştirmekle.Benimde yumurtlama olması daha yada oldu ama cok koyu olmadı bilmiyom ama değerlendirdik zaten ama daha yumurtlamadım bence kasık agrısından ölücem bide asırı mide agrım var yatıyorm cok gaz var karnımda
Smk Piremses0 girer düzene bak ben gencligimden beri hep düzensizdim evlendim düzensizdi taki cocuk dusunmeye basladım stresten uzak oldum 3 aydır düzenli oluyorm insda boyle olur bence vucutla alakalı cok zatıftım ben kilo aldım zayıfken adet cok düzensiz oluyor yani yasın ilerledikce düzelir inş
Smk Piremses0 oyle yapıyorum canım ama cok agrıdı bu sefer çaksır suyu kuşlandım ondan olmus olabilir belki