Alisa1212 Kızlar adetımden 7 gün gectı 2 kere test yaptım negatıf hamıleleıge daır hıcbır belırtım yok adet olmak için ne yapmam lazım önerileriniz varmı
Gamzekr Alisa1212 sökmesi için şuan birşey içme bence bi tahlil yaptır belki hamilesindir tehlikeye atma derim
eminedln-27 Alisa1212 bence kan testinden sonra yap ne yapacaksan ben de 8 gün geçti idrar da çıkmadı 8. Gün akşamına kanda çıktı. geç.döllemme olmuş demişti doktor.
Alisa1212 Gamzekr oldugumu düşünmüyorum hiç ya bakalım pazartesıye kadar beklıyecegım canım teşekkür ederim
egeninincisii eminedln-27 Aa benim de gecikti 2 gün, test yaptım negatif. Ayın 7’si gibi kan vereyim olmazsam diye düşündüm. Geç döllenmeyse kesin kanda çıkar dimi? Erken mi olur acaba diye düşünüyordum. Şüphelendiğim ilişki ayın 17’sinde oldu çünkü.
eminedln-27 egeninincisii geç döllenmeyse hamileyseniz çıkar. Ben kan testinden bir gün önce evde kendim yaptım yine negatifti kanda değerim de baya yüksek çıkmıştı.
Tgc2901 Merhabalar bu ay 2. Çatlama iğnesini oldun adetim 4gun gecikti ama bel agrım çok var sizce normal mi?