Mujdeavsar_777 Sebiha35 hiç sorma canım benim de öyle saat 11:30 da hastaneye gidicem bakalım doktorum ne diyicek inan hiç Halim yok ve ayağa kaltigim gibi hem başım dönüyor hemde midem bulanıyor bel ağrısı hiç bitmiyor zaten
Mujdeavsar_777 Sebiha35 amin inşallah canım benim benim bebeğim ters olduğu için çok sancım oluyor Muş şimdi geldim hastaneden çok şükür düzelmiş ağrılarım da dün geceden beri hafiflemiş ti çocuk ters olunca rahime baskı yapıyor ondan sancilarda artıyor Muş
Sebiha35 Mujdeavsar_777 değil diye biliyorum ters derken yani yüzü sırtıma. Bakıyordu en son gittiğimde totosunu dönmüştü. Yani. Bize benim bacaklarım çok ağrıyor :(
Mujdeavsar_777 Sebiha35 ters dediğim bebeğin kafası yukarıda ayaklarının aşağıda olması ayaklarında ödemeden dolayı agriyordur ayaklarına biraz ılık su tut oda rahatlıyor ödeme iyi geliyor canım
Mujdeavsar_777 Sebiha35 bilemiyorum ki canım benim bildiklerim bu kadar sana yardımcı olamadım ama bir dahaki kontrolünde sorarsın doktoruna ağrılarını geçirecek birşeyler verir ☺️
Dndulgr Sebiha35 ben de 36+2 deyim biraz belim ağrıyor. Sizin biraz erken gibi yalabcı sancı içinde. Bi doktora gidin bence