Snmtyln Hanımlar iyi günler hamileliğinizde bacaklarınızda kaşıntıları olanlar var mı varsa ne yaptınız ne önerirsiniz varis belirtisi olabilir mi.?
Fatma2277 Snmtyln Sanırım çatlamaya başlayınca kaşıntı oluyor, öyle demislerdi. Ben her gece Dalin Bebek yağı sürüyorum bacağıma, karnıma, belime vs. 20+3 olduk şükür şimdilik çatlak yok
ESMAARAS Snmtyln valla benımde kasınıyo sıvrısınek ısırgı gıbı aynı kucuk kırmızı kızarıklık cıkıuo doktora gıttım kan falan verdım kolestazda deılım nıye kasınıyo
Snmtyln Fatma2277 Dalin bebek yağı iyi geliyor mu peki bende şuan 21+3 oldum karın bacak kaşıntılarım var
Fatma2277 Snmtyln ben normalde bu çok iyi denilen bi krem vardı ismini unuttum 400 küsur liraydı onu alacaktım. Eşimin eczacı arkadaşı hangi krem olursa olsun çatlak kremlerinin içinde bebek yağı var en iyi o koruyor zaten boşuna para vermeyin bebek yağı alın demiş. Bende o yüzden almıştım. 15. haftadan beri falan kullanıyorum hiç catlamadim. Ama onu sürmediğimde belimde falan acıma oluyor etleri ayrılıyor gibi sürünce hiç acı olmuyor çatlama da olmuyor
Fatma2277 Snmtyln belki bacaklarınızdan kilo aldıysanız o yüzden olabilir. Ben daha çok karnımdan ve belimden kilo aldim
ElifOkay Snmtyln normal daha da alırsınız ben 58 kg hamile kaldım kustum beş ay 53 düştüm şimdi 72 kg bir ayımız var daha doktor 75 kadar yolun var dedi sonrası sıkıntı 🤓
Fatma2277 Snmtyln ben 56 kiloyla hamile kaldım. Şu an 20+3 teyim 6 kilo almışım doktorum yavaş bundan sonra yemene dikkat et dedi
Fatma2277 Snmtyln ben yemeye yine devam ediyorum ya şimdi yemicem ne zaman yicem 😂😂 artık piknik tüpü gibi giderim doğuma 😂