Semabkr Mucizeeemmmmmm 28 haftalıkken gittim normalde ayda 1 gidiyordum. Doktorum iki hafta sonra gel dedi bende sordum iki hafta sartmi normalde ay da bir geliyordum dedim oda evet bu saatten sonra daha sık gelmen gerekiyor maksimum 3 hafta olsun bir aya tamamlama dedi 😏
Astadavistabeybi Ipek0z valla ben birebir eşimden duyuyorum eşimde sağlıkçı o her işten eve geldiğinde tedbiri arttırmamız lazım diyor daha ne yapacağız bilmiyorum bebeğin herşeyini bile netten aldık çıkıp bakmadık
Ipek0z Astadavistabeybi hakkımızda hayırlısı olsun yaa bizler doğurmadan biter inşallah şu virüs belası🤦🏻♀️ yoksa hele ki Hatay gibi bir yerde asla koruyamayız çocuklarımızı herkes düşüncesiz gelme diyince trip yapıyorlar🤦🏻♀️
kader_akgun Bizde 31 haftalığız . Şimdiye kadar ayda 1 gittim .Bir sıkıntınız yoksa ayda 1 ideal bence
Mahbuss Mucizeeemmmmmm başından beri 4 -5 haftada bir gittim Şimdi 31.haftadayiz bundan sonra 33 veya 34 de gideceğim Allah izin verirse ondan sonra sıkılaştırırız dedi doktorum
Ipek0z Astadavistabeybi aynen öyle 💁🏻♀️ böyle böyle tüm akrabalarımla aram bozulacak ve hepsinden kurtulucam en sonunda😄😄😄
Sevgi1995 Mucizeeemmmmmm şuan 26+3 haftaligim 24+6 haftalık gittim bir ay sonra tekrar çağırdı ayda bir çağırıyor şuan
aslihancvk Mucizeeemmmmmm 28. Haftaya kadar ayda bir gittim şimdi artık iki haftada bir gitcem şeker de olduğu için nst ye başladık artık