glsmkll 11 haftalık gebeyim antalyada doktor arıyorum çok yoğun olmayan normal doğumu destekleyen , ilgili ,arayınca ulaşabileceğim doktor tavsiyeniz varsa alabilirim
Bannesi glsmkll Cnm ben Medstar Topçulara gidiyorum drum Sanem çimen. Kendi cep nosunu bile veriyor herhangi bişey olduğunda ulaşabileyim diye.
Ciselbasaran glsmkll bende özel kepez tıpa gidiyorum şerife hanıma çok memnunum çok ilgili güleryüzlü
dphnln glsmkll Ayhan beye istediğim zaman telefondan ulaşabiliyorum. Msj attığımda da anında cvp alıyorum. Eğer o sırada muayenede değilsem mutlaka cevap veririm demişti zaten.
YazCilegi Bannesi ihtimal Doğum tarihlerim arasında kendi doktorum izne cıkıyor,icapcı doktorumuz Sanem hanım mış 🙈
Bannesi YazCilegi Çok iyi bi dr gerçekten, soğuk gibi dursada çok ilgili. Biz perşembe günü ameliyat için tahlillerimizi verdik, haftaya perşembede anestezi uzmanı ile görüşüp ameliyat tarihi kesinleşecek. Az kaldı şükür🙏😊
glsmkll dphnln teşekkür ederim ben ilçeden geleceğim çok yoğun oluyormu randevuları istediğiniz zmana randevu alabiliyormusunuz bide içerde cok kaliyormusunuz