Derin4545 Hpv pozitif çıkmıştı şuan hamileyim bi sıkıntı olur mu arkadaşlar bilgisi olan lütfen yazsın korkuyorum :(
Busra34ybg Derin4545 canım gebelikte bi tehlike olduğunu sanmıyorum benimde doktor şüphelenmişti ama şükür negatif çıktı sonuç ama bebek düşünüyordum o zamanlar bi sorun olmaz ama belli aralımlarla smear testi yaptırmam gerektiğini söylemişti
applepie Derin4545 benim hamilelik öncesi vardı baya bir süre negatife dönmedi. hamileliğimin başında doğal olrak smear yaptı doktorum neyse ki negatifti. pozitif olsaydı normal doğum yapmayı tercih etmiyoruz demişti sadece 🤷🏼♀️
Miniee Derin4545 doğum sırasında bebeğe bulaşmaması için normal yoldan doğum olmaz diye biliyorum yoksa başka bi sıkıntısı yok.
Derin4545 Busra34ybg yani doğum da bebeğe geçer falan diye okudum çok korktum bebeği de çok istiyorum
Derin4545 applepie applepie ya benim en büyük hattan hamile kalmadan önce smear yaptırmamam oldu hamilelik heyecanı ile aklıma gelmedi şimdi araştırdım o kadar korktum ki şimdi pozitif mi negatif onu bilmiyorum 8 9 ay önce pozitifçıkmıştı şimdi 4 haftalık hamileyim
Drsn33 Derin4545 benim bildiğim normal doğum yaparsan çocuğa geçiyor ama sezeryan olursan sorum yok DİE biliyorum ama tabii en iyisini doktorunuz bilir