Gizmss Merhabalar gebze medarda müge hanıma gidiyorum. 20.haftada randevuya çağırdı. Sanırım o haftalar detaylı ultrason zamanı. Sizin detaylı ultrasonu bildiğiniz yaptırdığınız yerler neresi?
Sakel28 Gizmss Gebze merkez hastanesinde çektirmişti arkadaşım 300-350 lira olması lazımdı fiyatı memnun kalmıştı ☺️
Gizmss mercimeginanne olsun gebzede çok yok sanırım ama attığınız fotoğraf çok iyi oldu. Doktorum yönlendirir herhalde birine ama fiyat araştırması yapmak istiyorum. Siz kaçıncı haftada detaylı çekildiniz?
Sakel28 Benim doktorum yüksek kiloyla hamile kaldığım için beni riskli gebelik uzmanına Kadıköy’e yönlendirdi orada çektireceğim, gidince 20. Haftamda olmuş oluyorum
Gizmss Sakel28 beni de 20.haftada çağırdı randevuya doktorum. Detaylı için Yönlendirme yapacak başka bir yere sanırım..
mercimeginanne Buketibu beğendim bn ilgisini. Cinsiyeti öğrenememiştim rica ettim baktı hemen. Eşim için video çekmek istedim onada izin verdi sağolsun :) kemikleri uzun çıktı mesela tekrar tekrar ölçtü hiç birşey atlamamak için :)