emirasaff34_ Kızlar merhaba artık alışverişimizi bitirdik. Bugün uni baby şampuan bebanthol pişik önleyici krem bez olarak prima premium care 1 numara aldım Uni baby nin losyonunu almadım kokusu hoş gelmedi sizce en güzel kokan losyon hangisi ?
Elbet-birgun-kavusacagiz emirasaff34_ aldiklarinin hic birinin icerigi temiz degil prima bezlerinde petrol var
Myssr emirasaff34_ muhendisimoglu instagrm sayfasina bakarak alcam ben icerigne bakarak alsanz daha iyi
Gamzecinar141119 emirasaff34_ sleppy yenidoğan ıslak mendil çok güzel kokusu falan yok doğal ben oğlum doğduğundan beri onu kullanıyorum şimdi kızıma doğum yapıcam birde baby turco doğadanı denemek istiyorum ondanda memnun herkes bişeyleri alırken kokusuz doğal olmasına dikkat edin içine parfüm sindirilmiş şeyler bebekler için iyi olmuyor instagramda mühendisinoglu diye bi sayfa var şampuan sabun ıslak mendil alırken o mühendisin incelemelerinden bakıp alabilirsiniz bütün markaları inceliyor
emirasaff34_ Tugce1803 losyon olarak uni baby aldım mustela alacaktım ama alerji yapabilir o yüzden hiçbişeye stok yapmadım deneme amaçlı uygun olanından başladım
Tugce1803 emirasaff34_ içeriği temiz olan ürünlerin alerji yapma durumu daha düşük. Senin aldığın ürünlerin içeriği temiz değil maalesef
Cnsugur Elbet-birgun-kavusacagiz içeriği temiz ürünler nelerdir ben daha hiç bi bakım şeysileri almadım
funda84 Cnsugur canım instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var.Orda ürünlerin içerikleri yazıyor.Temiz olanlarda yıldızlar listesi şeklinde yayınlamış.Bütçenize uygun olanı ordan kontrol ederek alabilirsiniz.