Simya Yldz3 evet cnm sinir bozucu seni biliyorm koleksiyon takip etmiştik 🙈 vermedi bize napalım hain trendyol 😅
Simya UrazyadaMasal onu bilmiyorm cnm ama paylaş kazan 25 yazması lazım herkese yüklememiş ya yoğunluktan ya başka bse anlamadım ben
UrazyadaMasal Simya bot hesaplar varmış guyaaozaman kampanya koşullarına yazmaları lazım kaydeden kişiler en az bir kez alışveriş yaasi gerekmektedir aksi halde kabul edilmez diye dolandırıcılık resmen
DaisyMom Tugce11 kullanmak icin alacaginiz urun fiyati kadar trendyol cuzdanima para yatirmak gerekiyor.Ordan dusuyor.Geri kalan parayida kartiniza geri yukleyebiliyorsunuz.
Simya Merve8494 benmde bazı takipciler cıkmış 44 kaşmıstı ama yinede yüklenmedi herkese yüklememişler
Simya Yldz3 banada uzun uzun msjlar gönderdi bot hesap bilmem ne.. Ne alaka tamamen farklı kişiler aracılıgı ile kaydetme yapmıştık
Simya Merve8494 kuponlar kısmına yinede bi bak cnm herkese msj gelmiyor orda da yoksa artık yapcak bse yok boşa emek verdik
Merve8494 Simya yok malesef canım kupon bizi kaydedenler usulsüzlük yaptığı için biz alamıyormuşuz başkaları yüzünden biz alamıyoruz adam akıllı trk koleksiyonla katılsan nolur sanki dimi
yasemin333 UrazyadaMasal ne kadar saçma burdaki postlarda birbirimizi kaydettik hep zaten kimseye verilmemesi gerekirdi o zaman
Simya UrazyadaMasal evet sabah banada dediler tamamı tanımlandı , tanımlanmayanlar için yapabilcek bse yok diye cok saçma
nur816 Simya Ben iki hesaptan başvuru yaptım geçen sefer birine kupon verdi diğerine vermedi bu kez de geçen vermedigi hesaba vermiş anlamadım yani çok değişik
Simya nur816 cok enteresan ya bi arkadaşım geçen sefer indirmden faydalandı bu kez yine aynı hesaptan denedi ona yine tanımlandı bana tanımlanmadı ilk kez başvurmuştum