EVLATT Arkadaşlar kusmalarım çok fazla ne yersem kusuyorum artık dayanamıyorum çok halsiz kaldım serum taktılar eve çıktım yine aynıyım kusmaya bulantıya ne iyi gelir yardımcı olun lütfen
Svdsmz34 EVLATT evet banada aynı şekilde elma ve salatalık iyi gelmisti. Bir hafta sadece salatalık ve ekmek yediğimi hatrlyorm. İlk gebeliğimde çok yasadm bulantı bisey yiyemedgm için afedersin sadece şu kusuyodum. Ne kadar bulansada miden boş bırakmamaya çalış azar azar biseyler yemeye çalış boş midede ağrı bulantı yapar çünkü. En yakın zamanda geçer inşallah.
Zeynep-aa EVLATT kuzum onun çaresi tamamen yok. Ama ancak hapla baskılarsın. Ben cok ağır geçirdim 9 kilo verdim ağlıyodum her gün bitmiyo bitmicek diye. 3 ay doktor kontrolünde hapları şöyle kullandım ben. Gece yatmadan 2 prilam 1 zofer. Sabah uyanınca aç karnına 1 zofer. Birde akşam üstü 1 zofer. Ona rağmen yiyemedim ölmücek kadar attım ağzıma o. Sonra sonra 2.trimester da akşamüstünü kestim bi süre sonra sabah içtiğimi de kestim tek gece içtiğim yetti baskıladı bulantımı yiyişim düzelmişti. Ama 29+6yım hala gece yatmadan 2 prilam 1 zofer içmeyince sabah bulantısı oluyor. Şükür gene yediriyor ama 1.trimester gibi değil
hanibazen EVLATT benim de çok kötüydü 7. Haftadan itibaren. Doktorum Prilam diye bi hap verdi o rahatlatmıştı isterseniz bir sorun doktorunuza hamileler için özel üretilmiş bir hapmış. Ben sadece ekmek kızartmasına peynir sürüp yiyebiliyodum bi ara dedikleri gibi tuzlu krakerler falan iyi geliyo bu süreçte ama zamanı dolana kadar bi miktar çektiriyo. 12. Haftadayım hapı hala kullanıyorum şu an daha iyi dayanın
Tahaninannesii Serum takılacak duruma gelmedim ama ilk zamanlar çok bulantı kusma oluyordu, yoğurt ekmek yiyordum nerdeyse yemek hiç yiyemiyordum. Tuzlu çubuk, leblebi olabilir. Suyu bile leblebiyle içiyordum🤦🏻♀️