Almiram AyeGlKarabulut demi valla bilmiyorum budana şükür aynen bende hayırlısıyla doğumdan sonra ilaca başlıycam bende paxil kullanyodum
AyeGlKarabulut Almiram ben yarın paikiyatre gidecem dayanamıyom parmağım ağrıyo kanserim diyom olmuyo hayatımı zindan ediyom bebeğe de yazık zaten riskli dönemi atlattık bundan sonrasıda allah kerim zor duruölarda ilaç veriyor doktorlar zaten
Almiram AyeGlKarabulut canım ya allah yardımcımız olsun ama gitsende etkili bi ilaç vermzler ki hamileliğe uygun verirler
AyeGlKarabulut Almiram yok normalde kullanılamlardan veriyorlarmış düşük doz sanırım ya benim kullandığım zaten hafifi bişeydi amn ne bilim ama çok kötüyüm ağlama hissi başladı gene allah sonumu hayır etsin
Ramos AyeGlKarabulut bende yarın gidecem Dr Uma bugün çok kötüyüm bogulacak gibi oluyorum ilacımi degistirse sen hangi ilacı istiosun
AyeGlKarabulut Ramos ben daha kullanöadım ki hamile kalmadan önce venegiss kullanıyordhm hamile kalımca bıraktım
AyeGlKarabulut içmediğim için darlanıyorum bitkisel bir şurup verdi doktor iki hafta kullan dedi bende üç gün içtim sanki bebeğin hareketleri azaldı gibime geldi bugün içmedim