Elifece Kızlar bebeğimin hareketlerini dünden beri çok aşağıda ve cılız hissediyorum. Doktora gitmeli miyim ? Bir hFtadır progestan kullanıyorum, bu ilaç tansiyon düşüklüğü yaparmış . Bununla alakalı olabilir mi?
Alinmavi Benim de bazen cok hareketli bazen cok zayif ve az hissediyorum yorgunlukla da alakali olabilir ama normal diye biliyorum. Progestanin yan etkilerinden kurtulmak icin fitil olarak alabilirsiniz.
Elifece Alinmavi hareketlerini hissediyorum ama çok cılız ve aşağıda . Normalde daha Yukarıda olurdu ve sert olurdu 😢😢 doktoru da zırt pırt aramak istemiyorum çok yoğun çünkü ne yapm bilemedim
Alinmavi Kac haftalik oldugunuz da onemli 28. Haftadan sonra bebek basasagi dogum pozisyonu bile alacak ama sonra duzelecek korkmayin
Emine24 Elifece dün bende aynı soruyu sordum kızların verdiği cevaplar içimi rahatlattı . Şuan seni en iyi ben anlarım aynı durumdayız
Elifece Emine24 doktoru bir haftadır bir seyler için sürekli arıyorum, şimdi bünün İçin de ararsam ruh hastası olduğumu düşünür diye arayamıyorum
KardelenAnnesi Canım doktorun işi bu zaten eger ilgilenmıcekse bu bölümde doktorluk yapmasın .. Bu önemli bir konu ayrıca ara ki yönlendirsin .Bende yaşadım hastaneye gelip nstye baglan demişti . Göbegini okşa hafiften bastır uyansın minik 🤗