EbruHafsa Slm kizlar, daha yeni 1 sene bozulmus süt ictim ama tadi fazla kötü degildi yinede tuafdi, sormayin nasil olur diye, biri verdi ve güya farketmemis 😡😡😡😡😡😡 cok cok sinirliyim ve korkuyorum, ne yapabilirim?
Esraumit EbruHafsa 1 senedir tarihimi geçmiş? Korkmayın ama 1 sene tarihi gecmiş süte kim dikkat etmez ki
Aliasaff EbruHafsa doktora git canm fark etmeden daha sonra kötüleşirsin çıkarman lazım bir şekilde vücudundan 1 hafta geçmesi bile ne kadar zararlı 1 sene nedir ya o kişide ne salakmış fark etmememiş miş
Selinakks Tarihi geçmiş sütün, pek süte benzer bi yanı kalmıyor ki. Bende geçenler de içeyim dedim ama koyu yoğurda benzer bi hal almıştı artık ve kokusu değişikti tadı berbat. Sizinki bir de 1 sene geçmiş 😳 Doktorunuza gidin tabiki , hem içiniz rahat etsin 🙋🏻♀️
EbruHafsa Selinakks vallah süte benziyordu sıvıydı, sadece cok yagli gibiydi ondan bir paketine bakayim dedim , 30.04.17 yaziyordu 🤦🏻♀️
HaciGururKonus canim aynı sekilde bende bozulmus süt ictim kasıklarımın üstü soyulmaya başladı alerji gibi birşey oldum ama ben sütün bozuk olduğunu sonradan farkedip huylandım ondan tiksindiğim için o soyulma alerjiye benzer kaşıntı oldu diye düşünüyorum çünkü hastaneye gittiğimde bebeğime birşey olmamıştı dr da bişey olmaz dedi zaten ama bulantın falan var mı onlar da önemli tabi içini ferah tut bence birşey olmaz 🙏🙏rabbim kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi 🤱🏻🤱🏻