Mhmtaff Kızlar 33 haftalığım 3 haftadır herşeyin kokusu kötü geliyor burnuma yani etin de kolanyanın da başka yemeklerin de kokusu çok kötü geliyor herşeyde aynı kötü kokuyu alıyorum ve o koku hiç geçmiyor yaşayan var mı böyle birşey
MihricanA Mhmtaff Ben de covid gecirdim ondan sonra kaldi burnumda bi koku hersey ayni iğrenç kokuyor 2 aydır durum böyle özellikle su buharı bile yani ne yapacağımı bilmiyorum
Tuba-27 Mhmtaff zaten bir 2 aylıktan 3 E kadar alıyon birde sonda oluyor şeker yiyemezdim tadı kötü gelirdi ilkimde oğlandı şu an kıza hamileyim daha bulantı hissetmedim
Nslhnkr Mhmtaff 1 kere oldu bide bugün sabahtan beri beklemiş su kokusu burnumda her tarafı koklamaktan helak oldum sizin ki baya uzun süreli allahım yardımcınız olsun
Mhmtaff MihricanA ben covid geçirdim mi geçirmedim mi bilmiyorum ama 1 aydır geçmiyor bu kötü koku kafayı yemek üzereyim neden olur acaba ya siz doktora gittiniz mi Bunun için
MihricanA Mhmtaff Gitmedim gecer diye bekliyorum daha 😥 Neler yaptım burnumu sürekli temizliyorum ama tik yok sanki yapıştı
Mhmtaff MihricanA yani artık birşey yiyip içmek istemiyorum iştahım gitti herşeyde o pis koku yemek yaparken çok kötü oluyorum çamaşır suyunun kokusu bile öyle kötü kokuyor hep aynı koku
MihricanA Mhmtaff Ayni seyi yasıyoruz valla ben 2 aydan fazladir bu kokuyla yaşıyorum doğuma 1 ay kaldi insallah evladimin kokusunu doya doya alirim tek istegim o
Mhmtaff MihricanA bende ondan çok korkuyorum. Ya doğumdan sonra da devam ederse bebeğimin kokusunu hissedemezsem diye
MihricanA Mhmtaff Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun mide bulandirsa da sabir demekten baska care yok
Sibelrx 5 haftaligim benimde sabah kalkinca oyle hersey kotu kokuyo gibi geliyo oglen ve aksam o kadar degil
Mhmtaff Sibelrx canım senin ki normal bir aşerme bende kalıcı olarak her zaman var maalesef geçmiyor hiç
Mhmtaff Sibelrx 33 haftalık olduk yani nerdeyse 3 haftadır herşeyin kokusu çok kötü ve hiç geçmiyor hep burnumda o koku