Tubaklnc Hayat hastanesine gidiyorum şimdiye kadar doğum ücreti 2950 tl dendi şimdi doğum tarihi belli oldu fiyatı tekrar sormaya gittiğimiz zaman 1000 tl kilo farkı alıyoruz demelerinde ki saçmalık yani doğum ücreti 3950 tl imiş şaka gibi morel 0
semaderin Tubaklnc oha ya o nasil sacmalik yaa kiloya goremi para aliyorlar hey allahim ne gunlere kaldik ya
Krizantem_ Tubaklnc Hangi hayat hastanesi acaba bursa da ki mı? Böyle bir şey ilk defa duyuyorum ne kadar saçma.
Tubaklnc Gul_meftun zaten doktorum belirtmiş kilolu olduğum için dikiş esnasında falan daha çok uğraş gerektiriyor muş
okroya Pazardan alışveriş mi yapılıyoda kiloya göre fark ekleniyor bu ne saçmalık nerden ne para alcaklarını şaşırdılar
Tubaklnc okroya işte özel olunca her bir halta para alıyorlar birde kuaför hizmetimiz dahil diyorlar zaten yapacağın altınüstü bir rimel taş çatlasın 100 tl lik bişi oda hediyeleri imiş ah canım lütfettiler
paradiseeeeee Tubaklnc ya saçmalamasınlar manya mı onlar doktorundan çok memnunsan yap yoksa mutlaka değiştir hastanenin
Tubaklnc paradiseeeeee doktorumdan çok çok memnunum diyemem ama değiştire bilmek için vaktim yok pazartesi sezeryan olucam
Deryayurt Tubaklnc hastaneler de suan dogum zamlandi ama böyle bir zam sebebi olamaz yanii hasta haklarina sikayette bulunabilirsin bence
Ipek0z Tubaklnc bunu daha önce duymuştum sadece doğumda da değil genel olarak bir çok ameliyat ve tedavide(mr gibi) fazladan para alınıyor ama bu obezite sınırını aşan kişiler için geçerli diye biliyorum🤷🏻♀️
Tubaklnc Ipek0z şuan için 107 kiloyum bu fatk almalarını yaratıyor mu bilmiyorum ya da böyle bişi varsa en başından söylenmesi gerek biz kilolular için fark uyguluyoruz die ki bunuda geçtim bu fark nasıl 1000 tl yaratır mı