Aleyna_Muzaffer BİZ TAM 17+0 OLDUK YAVAŞ YAVAŞ KIPIRDAMALAR BAŞLADI … PEKİ YA SİZ ? KAÇ HAFTALIKSINIZ ? KAÇ HAFTALIKKEN KIPIRDAMALARINIZ OLDU ? 🌼🥰 MELEK ANNELER YORUMAAAA 🙏🤩🥳
Krizantem_ Aleyna_Muzaffer Ilk gebeliginiz mi ne zaman hissetmeye basladiniz🥰 benim de ilk gebelik 12+1 iz doktor 20. Haftada hissedersin dedi ama daha 2 ay var nerdeyse 😂 hemen hissedeyim istiyorum dün gördüm kıpır kıpırdı yavrum 😂
Srhtzlyh Aleyna_Muzaffer 33+2 olduk ilk kıpırtısını 16+5 te hissetmiştim zamanla düzene girdi. Şimdi sabahlara kadar partiliyor küçük hanım içerde😂😂
birmelekannesi_ Aleyna_Muzaffer sanki yeni yeni hissediyorum birseyler 18+3 haftaligiz 3 gundur falan bi his oluyor 2 gundur sabah 2-3 kez ayni noktada oluyordu baska olmuyordu simdi tekrar hissettim sanki kelebekler ucusuyor gibi😍
Aleyna_Muzaffer Krizantem_ yok bu ikinci gebeliğim canım ilkim erkekti o 6 ayda oynamaya başladı ama bu kız 4 aylıkken oynadı 🥰🙏
Aleyna_Muzaffer Srhtzlyh doğuma az kalmış keşke benimde hemen gelse kucağıma alsam kız çocuk duygusunu yaşamadım insallah yaşayacğım 🌼🤩
Aleyna_Muzaffer Bgs demekki benim hislerimde doğru benimde 17 haftada kıpırdadı hissedebiliyorum demekki ne güzel bir his 💜🐝😘
Aleyna_Muzaffer birmelekannesi_ evet benimde yeni yeni sanki böyle kalp atışı gibi oluyor elimle tık tık diye vururyorum oda bana vururyor 🐞🐥
NefesDeniz Aleyna_Muzaffer Maşallahhh 🧿 Bende 17.haftamdayım geçen gün tam olarak hissettirdiler bana kendilerini pıtır pıtır sanırım oyun oynuyorlar kardeş kardeş arada birde annemizide bi yoklayalım bakalım nasılmış diye pıt pıt vuruyorlar 😍🤩
NefesDeniz Aleyna_Muzaffer Evet canım benim ikizler çok şükür 😍 Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin💖
Huri54 Aleyna_Muzaffer benim oğlum 15+3 te bi gaz baloncuğu patladı ertesi günü yeniden oldu o zaman oğlumun olduğunu anladım artık sürekli hissediyorum gece ve sabahları pıt pıt atıyor içimde dünyanın en güzel duygusu bu ağlayasım geliyor 😍🧡