Tgbakdgl Asude967 bizde konusmadik benim de o zmaanlar 18 subat gosteriyo uygulama doktor 37 de konusuruz daha erken dedi
babyackgz SILA--123 kaç haftalıksınız ayy ne kadar erken almışsınız biz 30+5 deyiz doğum 1 şubat gözüküyor sezaryen istiyorum ama doktorum daha konuşmayalım dedi sanırım normal için ikna edecek beni 🙊
SILA--123 babyackgz ben doktoruma dedimki hocamm parayi bu ay sonu vericem gün verirmisinizz oda ayarladı verdi ameliyathane dolmadan yerini ayarlayalim dedi 28 haftaligiz
hazal_prensesim2021 SILA--123 15 ocakta dogurucam ama ne konuşuldu ne tarih aldık çok erken degilmi☺️
busbus35 Maşallah baya erken vermiş tarihi 😁iki hafta snra doğumum var çünkü 39 da mecburen olmak zorunda 38 hata dolduğunda gün almaya gidicem 😁
SILA--123 busbus35 ben parayı önden vercegim icin verdi yoksa banada 38. haftada konusuruz dedi hayirlisi bakalim 😂🥰
haziranin25i SILA--123 30+6 dayız daha konuşmadık doktorumuzla.. Gerçi gittiğim doktor normal doğum için zorluyor sezeryan tercihe ve zorunluluğa bırakıyor 💜🌼 rabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin 🤲🏼
0Cerenk SILA--123 hayırlısıyla gelsin inşallah, ya ben 34+0 olacam pazartesi günü hala gün vermeyi düşünmüyor doktorum, artık ısrarla direteceğim sanırım.