DiplomaliEvHanimi ben orada doğum yaptım 32.haftamda, nst’de sancım çıktı hissetmediğim halde ve açılmam varmış, sancı odasında geceye kadar durdurmaya çalıştılar ama olmadı. Bebeklerden birisi ters geldiği için sezaryene aldılar. Hiçbir şekilde ağrı yapmayan spinal anestezi oldum. 15 dk sürdü bütün ameliyat, bebeklerim hemen kuvöze alındı. Ben çok çok çok memnun kaldım. İyi ki oraya gitmişim. Pandemiden dolayı mı bilmiyorum, hijyene ekstra dikkat ediyorlar. İlgililer zaten. Bebeklerimden birisi 14 gün, diğeri 21 gün yenidoğan yoğunbakım servisinde kaldılar, sonra anne uyum servisine çıktık, 25.e güne kadar beraber kaldık. Her gün doktor gelip kontrol etti, hemşireler sürekli gelip kontrol edip ateşlerini ve şekerleri ölçtüler. Zaten daha hastanedeyken işitme testine, gerekirse rop muayenesine götürtüyorlar bebekleri. Bebeklerimden birisi enfeksiyon geçirdi, doktorlar sayesinde ölümden döndü. Tek sıkıntı şuydu, pandemiden dolayı sadece ilk iki gün 5′er dk gördüm yoğunbakımdayken. Fotoğraf çekmek yasaktı. Her gün aramaları gerekirken bazı günler aramadılar.. Ama bebeği yoğunbakıma girmeyen anneler ertesi gün taburcu olup gittiler. Ayça Hanım var, ona gidin o yaptı doğumumu