buketakblt Sukeyne ben nomesıs kullanıyorum ilk başta başka bir hap kullanıyordum inanılmaz midem bulanıyordu bu hapa başladığımdan beri azaldı. reçete yazmıyor bu arada fiyatı 40 tl
Sukeyne buketakblt Doktoruma danışmayı düşünüyorum bakalım belki değiştirir. Tavsiye için teşekkür ederim 😉
Elifnurrr Rmysnrrr gebelikten önce hazırlık olarak folbiol kullandım. Hamile kalınca doktorum efa mom vermişti içinde çeşitli vitaminler ve omega 3 de vardı
EsraKaraku Esra___ bana doktorum yazmadı bitkisel bi tane al kullan fark etmez dedi bende bunu aldım o yüzden sordum teşekkür ederim ☺
DuyguGkgz Rmysnrrr Ay ben uyurken açıyorsun hep bu postları 😂 o zaman bende bi cevap vereyim ben de Bekafol kullandım hiç bi yan etkisini görmedim belki görmüşümdür ama hamileliğe vermişimdir etkilerini
Rmysnrrr Gk-love banada klomen verdi günde 2 tane aynı anda içtim ilacım bitti yarın gidicem bakalım doktora bakacak hayırlısı 😊 pko yüzünden bende bir yandan troidlerim için levetron insülin içinde glifor kullanıyorum.
Gk-love Rmysnrrr inşallah faydasını görürsünüz 🙏🏻☺☺ Bende insülin için Glucophage kullanıyordum bıraktırdı hamile olunca 😊 İğne yaptıktan sonra tavsiyem ovülasyon testi alın takip edin ☺☺
aysel1520 Rmysnrrr Vinalac kullanıyorum ve çok memnunum. Bende tiroid problemi var onu da destekleyici bir ilaç
BrcuSibell Minicin yok canım günde bir defa içiyorum gebelikten önce başladım 2.5 ay kullandım sonra bıraktım hamile kalınca da devam etmeye başladım bir tane içiyorum