zehra33 Rmysnrrr Folic-1 kullandım 13. Haftamdayım artık bıraktım ve hiç sıkıntı yaşamadım yan etki olarak
Ftmamt111 Sukeyne ya cnm evet hapı içince kusuyorum tiksinme geliyor yatamıyorum hatta 3 gün içmedim nolucak bilmiyorum 🙁
buketakblt Sukeyne ben nomesıs kullanıyorum ilk başta başka bir hap kullanıyordum inanılmaz midem bulanıyordu bu hapa başladığımdan beri azaldı. reçete yazmıyor bu arada fiyatı 40 tl
Glitter Ben en basta Folio ictim cok da memnundum. Sonra doktor Folic trio verdi. Gunde 3 adet iciliyor hic sevmedim. Sanki midemi de bir garip yapiyor
TBBeYzaBT Folvimix kullandım gebelik öncesi 3 ay, 90 tablet zaten, ve hiç mide bulantısı yaşatmadı hamileligimin birinci ayıda kullandm ve vitamin degerlerim çok güzel çıkıyor 12+,0 hamileyim ve henüz başka bi ilaç vitamin dahi kullanmıyorum
Rmysnrrr Bende pkoluyum gynositol kullanıyorum 🙂 kullanan varsa yan etkilerini gören varmı diye sormak istedim
Gk-love Rmysnrrr ben gynositolü aralıkta kullanmaya başladım 3 ay kullandım.. martta yumurta takibine başladığım için Folwo verdi... yan etkisi olmadı.. benmde pcos ovülasyonu destekliyor aynı zamnda ☺☺ Marttada hamile kaldım şükür şuan 11 haftalık☺☺