Baharbursaq6 36 haftalık hamileyim geceleri yatamiyorum ayak yanmasindan dolu sabaha kadar gözüm açık isiyi vucudada veriyo piskolojim bozuldu resmen ne yapsam fayda etmiyo
Yusufveannesi Baharbursaq6 aynı haftadayız canım😬 uyku nedir unuttum zaten ayaklarıma bi kramp giriyor sabaha kadar uyumuyorum
Bannesi Baharbursaq6 Cnm aynı dert bendede var el ayak yanması😬 valla 2 gündür klimayı açtım anca rahat ettim, bide Antalyada oturuyorum zaten
YazCilegi Baharbursaq6 Bannesi Sormayın kramlar,bel ağrısı gece harareti mahvoldu son 2 haftadır. Bannesi şuan Yalım Park ta ayaklarımı çimlere uzattım çekirdek çitliyom 😄 beklerim
Bannesi YazCilegi Afiyet olsun cnm😂 gece wc kalkmaktan saat başı bi hal oldum. Artık doğsunlar dicemde zaten 38 gibi alıcaklar. Şükür🙏😊
Busra8080 Baharbursaq6 ben 18 haftalik hamileyim el ayak yanmalari bendede var ilerde dahami cok yanacak 🤔
Baharbursaq6 Busra8080 evet ilk haftalarda başladı benim gittikce şiddetleniyo sizinki kışa denk gelicek şansızlısiniz
Yeliz123 Baharbursaq6 bende 36 haftalik hamileyim benim daha cok kasiklarima ve belime sancilar.giriyor doğum mu yaklasti acaba ayni haftada olup bu sancilari yasayan var mi.?