yuksell07 Bakcim burda öyle diyor adet bitiminden 2 gün sonra başla 15 gün soğan suyu sonra adet olana kadar testeredisli aslanpençesi adet oluncada devam sonra yine soğan suyu 15 gün ve sonrasında 2-3 ay sürekli aslanpencesi
Happybsrn yuksell07 benim izlediğim video da öyle demiyordu ilginç neyse ben iki ay içemem sanmam midem kaldırmaz 😀
Suna11 nur816 Canım adetine kaç gün var? Yada geçti mi? Ben ovülasyon takibi yapıyorum ve bugün yumurtlamayı gördüm 12. Günümde yani. Bunun yanında folik asite başladım ve maydonoz süt buharı yapıyorum bakalım artık nasip inşallah
Happykariner yuksell07 canım bende bu ay klomen tedavisine başlatıldı ayın 1 inde doktora gidicem ama çok şiddetli agrım var hem kasık hem bel siz yaaşamış mıydınız klomen kullnırken ???
yuksell07 Happykariner klomen killanirken bel ağrım çok siddetliydi ama hap bitince o şiddette gitti 🙈
yuksell07 haziranin25i herşey yapıldı cnm Akdeniz üniversitesi tıp fakültesine gittik bütün tahliller testler DNA analizi herşey yapıldı ne eşimde ne bende hiç bir sorun yok
Bir_Prenses_Annesi yuksell07 3 kere catlatma iqnesi vuruldum ovulasyon takibi yaptım ve zeytinyağında bekletilmis incir yedim pco war aynı zamanda 2 sene uqrastım cok sükür 2 senenin sonunda mucizemize kavuştuk 31 haftalık olduk simdi kavusacaqımız qünü beklioruz 🤲🏻
42_Saripapatya_42 yuksell07 bizde tam iki sene denedik canım bende çikolata kisti vardı ama birbucuk cm hamils kalmaya engel değil dedi doktor ilaçlı rahim filmi bile çekindim temiz çıkmıştı çok şükür tam iki sene denedik nasip olmadı.her ay tek çizgiyle harap oluyordum.doktorum vermesiyle sadece bir kutu klomen kullandım ve rabbim nasip etti şimdi beş aylık hamileyim.hamile duasi kabul olur şuan Allah’ım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 😌