Hamis02 Kızzlar Fatma ismini koycaz bebişimize ama ikinci bir isim arıyoruz güzel anlamlı olması şartıyla.. herkes yorum yapsın piliss😂😍
yasemin333 Hamis02 kuzenimin bebeği Fatma Asel ,komşumuzun bebeği Fatma Beyza.Fatma Beyza hoş geliyor kulağa bence 😊
Beyza070707 Hamis02 kayınvalide ismimi😓 Benimde kaynanamın adı fatma eşim çok istiyor ama ben kesinlikle koymak istemiyorum
prensesim35 Beyza070707 bnmde kayınvalidemin ismi fatma ve eşim annesinin adını koyacakmış başta istemiyodum ama kaynanam bana karşı çok iyi yapacak bişi yok dedim
Hamis02 Beyza070707 Hayır kendi annemin ismi 😌 Kayınvalidemin ismi olsa da dert etmezdim anne kız gibiyiz onla da çok şükür ♥️😍
prensesim35 Beyza070707 kızından ayırt etmiyor Allah var annemi aradım kayınvalidemin ismini koyacağımızı söyledim ve istemiyorum dedim annem nolacak kızım oğlunun adı ali kızında fatma olsun hz.Ali ve hz.fatıma niyetine çok güzel olur diyip ikna etti sen düşün
MeliSeliMelih Hamis02 Fatma değilde Fatıma koysanız daha uygun olur Kuranda geçmesi açısından Fatıma Ferda mesela 🌸
XxKirmizibalik MeliSeliMelih Fatma adı Kuranda geçmiyorki ayrıca Kuran’da şeytan cehennem vs de geçer bu bir kriter olmamalı
MeliSeliMelih XxKirmizibalik işte bende o yüzden Fatııııma koyun dedim görmediniz heralde I harfini 😉 Peygamber efendimizin ilk hanımı Fatııma anamızın adı olsun en azından die