bir_pasa_annesi Boncugummmm valla bende ne yapayım iş güç babam gildeyiz 5 gündür kombi gaz kacıtoyormus kapattık asagı indik babam gile kombi değişecek artık ne zaman korona var bizim dairede karsı komsu da mahallede var komple korkuyoruz br yere cıkamıyıruz
Boncugummmm bir_pasa_annesi bızm burasıda öyle çok zorr durumda herkez Allaha emanetxz..ya dıkkat edın iyi yapmışsınız
NilGrl Boncugummmm allah derdi verince dermanı veriyor korkmayın. Evlenmeden önce aylarca uykusuz iki büklüm işe gittim. Artık annem uyanmasın diye sessiz ağlardım acıdan. Çünkü beni gördükçe annem hasta olacak diye korkuyordum. 1 buçuk sene atak dönemi geçirdim ve sırtımda yamulma ve eğrilmeler oldu. Ama geçti çok şükür🙏🏻 Tek korkum hamileyken gelmesiydi. O da oldu şuan 20 haftalık hamileyim. Evet zor ama Allah yardım ediyor mu diyim. O acıya sızıya alışıyor insan mı diyim.🙏🏻 Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Boncugummmm NilGrl amin canım senı rahatszlgın neydi acba merak ettim. Rabbim yardımcın olsun. 😔 Çok zorr şeyler ilk herseyi kötü düdşündüm bnde en çok annem aklma geldi onun için agladm.. Annem uzulcek diye hiç birseyi söylemiyorum bir kz kardeşim bıle yok derdimimi sıkıntımı paylaşabilcek
Bizimminikmucizemiz Fstkcshp merhabalar lutfen banada crvap verebilirmisiniz 🙏🏻 esimde sersemlik ve bacaginda gucsuzluk vardi mr cektirdik ve kistik lezyon var dediler tehlikeli birsy mi cevap verirseniz cok mutlu olurm. Sanki beynim uyusuyo zaman akip gidiyo sersemlik oluyor fln diyor. Gun icinde ara ara tekrarlaniyor.
Dygu2602 Boncugummmm canimmm Allahim seni görmemise dondersin rabbimmm seni sifalandirsinn en kisa zamandaaa dualarim seninle icime isledi mesajinnn :(
Bizimminikmucizemiz Fstkcshp [url=https://www.hizliresim.com/gnwmlib][img]https://i.hizliresim.com/gnwmlib.jpg[/img][/url] Cok tesekkur ederim. Onemli birseymi cok korkuyorm.
Kiziltan Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah. Kötü düşünmeyin kendinizi üzmeyin. Unutmayın streste birçok şeyi tetikliyor. Sizin için kalpten dua ettim inşallah tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz. Hayalini kurduğunuz herşeyi yaşarsınız.
Fstkcshp Bizimminikmucizemiz kusura bakmayın geç gördüm. Lezyon hakkında hiç birşey belirtilmemiş. Beyin dokusunun içinde mi çevresinde mi, Uzanımları değerlendirilmemiş. Bu rapora göre iyi mi kötü birşey mi çıkarım yapamadım. Görüntülerin kendisine bakmak lazım yorumlayabilmem için. Pek yardımcı olamadım size o nedenle 😓
Bizimminikmucizemiz Fstkcshp tesekkur ederim ilginize yani kotu birsey olma ihtimali yuksekmi acaba bos intensitesinde diyor ama pszrtsi doktora gostericez. Ben sabredemedim size sormak istedim.
Fstkcshp Bizimminikmucizemiz bos intensitesi demek beyin omurilik sıvısı ile aynı yoğunlukta demek. Tarif edilen temporal lob dışındaysa eğer araknoid kist dediğimiz sıklıkla önem teşkil etmeyen birşey olabilir. Ama beyin içerisindeyse tanı değişebilir. Raporda içinde ya da dışında diye tarif edilmediğinden yorum yapamadım. İnşallah sonucunuz güzel çıkar.
U-E Boncugummmm Allah yardımcın olsun canım dermansız dert vermesin mevlam kendine stres etmemeye çalıs dert sıkıntı daha kötü eder çok geçmiş olsun
-Sinem- Boncugummmm allahım sana şifa versin rabbim ol der olur rabbimden her zaman iste 🤲🏻 Sağlığına da bir evlada da kavuş işaaaallllaaaaaahhhh🤲🏻
Fsm Boncugummmm rabbim snaa. Acil şifalar versin kuzum Rabbime sığın ondn ümit kesilmez rabbim sana sifa versin sonrada evlat inşallah dualarımız seninle