Cerren Merhaba ben daha perşembe günü öğrendim hamile olduğumu HCG değerim 424 çıktı ama eşim askerdeydi 1 ay önce geldi doktor bir şey demedi ama kaç haftalık hamile olduğumu çok merak ediyorum sizce kaç haftalıktır bir de nasıl hesaplanır ki?..
kubraninevi Cerren benim geçen hafta 640 çıktı bu hafta gittiğimde de kese göründü ve 5 haftalık hamilesin dedi. Yani sende muhtemelen 3-4 haftalıksın. Bu değer 2 günde 2 katına çıkıyor.
YagmurAnnesi Cerren Adet tarihi doktorlara göre 😊 şahsen benim adet tarihimle haftam uyuşmuyor 😂 ultrasona girdiginde net bir sekilde soylerler. 4 haftalik falan olmaniz lazim tahmini.
Cerren Esracglr nisandaki adet günümün mü yani? Ama o zaman eşim askerdeydi nasıl oluyor ki adet günümden 11 sonra geldi eşim askerden
sudamlasi Son adet tarhinizden hesaplayabilirsiniz ama 3 4 haftalık gebelik çok yeni daha Yolunuz uzunn.. sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
ozgeg_ Cerren zaten yumurtlama gününüz de eşinizin geldiği zamana denk geliyor o aralar tutunmuş bebeğiniz. Son adet tarihinize göre kaç haftalık olduğunuz hesaplanır fakat döllenme zamanınıza göre bu 3-4haftalık da olabilir.
Yildizim Cerren ben de geçen hafta pazartesi kan testi yaptım Hcg 415 çıktı doktor 4 haftalık dedi ama adetime göre 7 haftalık oluyordu doktor ultrasonda tam Bilgi verdi bize ve ultrasonu baz aldı canım