Tugce0158 Kbr12 Rahime yakın derken aşagıda olması durumunu mu demek istedin canım benimde aşagılardaydı ama yavaştan yukarı çıkıyor ama yine ayakları aşagıda vurunca yankı yaptırıyor tuvaletimi getiriyor resmen 😂 bu arada 26+5 haftalığım çok şükür 🙏
Aysima23 Benim de aşağıda suan 34 haftaligiz sadece alt bolgemde ağırlık hissediyorum şimdiye kadar bir sıkıntımız olmadi
Tugce0158 Kbr12 o haftalarda benimde kafası aşagıda sağ taraftaydı haftam ilerledikçe dönmüş yukarı çıkmıştı yani fark etmiyoruz biz bide ilk gebelikse hiç anlamıyoruz .idrar torbana baskı yapıyordur benimde bi ara ayağıyla yitiyordu .Allah’ın izni ile hiç bir sıkıntı olmaz canım .
Znurhalil Ben 29 haftaligim canım sürekli deniliyor bebek aşağı da kanala çok yakın her an doğum olabilir die
Kbr12 Znurhalil allah yardımcın olsun inşallah gününde gelir benimde en çok korktuğun şey erken doğması Pekin doktor ayakta kalmayacaksın dedimi
Znurhalil Yukarı çıkar dedi 15 haftada ne hala çıkmadı bol bol dua ediyorum bir iş görüp hemen gelip geri yatıyorum korkuyorum ama içimi ferah tutuyorum doktor 36 haftaya görelim yeter bizim icn dedi ama ben hissediyorum 38 e kadar durur benim güçlü kızım💞