hanibazen Kızlar inanılmaz korkuyorum desteğinize ihtiyacım var. Eşim pazartesi günü pozitif çıktı ve hemen evleri ayırdık. Ben dün test yaptırdım negatifim bugün temastan sonraki 5. Günüm. Sizde pozitife dönme ihtimalim var mıdır :( 13 haftalık hamileyim
Nisacix hanibazen çıksaydı 5. Günden sonra cikiyor diyorlar, korkma bende de aynı korku Var ama bu bebeğe cok zarar veriyor ve bağışıklığı düşürüyor. Bence suanda kadar hicbisey olmadıysa yoktur.
Ozdmrkbraa hanibazen çıksaydı o testte çıkardı temastan sonra bulaşıcılığı olmasa bile virüs varsa sizde hemen çıkar belirtiniz yokken bile
hanibazen Ozdmrkbraa ayy gerçekten mi çok teşekkür ederiim belirti yoksa negatif çıkar dediler kafa karıştırdılar :(
Ozdmrkbraa hanibazen ha yok kimisinde belirti olmayıp pozitif olanlar var test sonucu belirtinize göre çıkmıyor vücudunuzdaki virüse göre çıkıyor
ece_2206 Covid olup atlayanlar tat ve koku Kaybınız ne zaman geri geldi acaba benim 3 gündür yok sinir oluyoruım🤯
hanibazen ece_2206 soğan koklayın diye bişey okumuştum keskin kokular koklamak yardımcı oluyomuş sanırım