Buse919221 Doktorum geçen ayki kontrolde bu ay içinde tetanoz aşısı için sağlık ocağından arayacaklardir demişti. 21. Haftadayim şuan. Sizler bu aşı için sağlık ocağından arandiniz mi? Kaçıncı haftada oldunuz?
MihricanA Buse919221 22. Haftada oldum bende girişim yapılmamıştı sağlık ocagina aramadilar o yüzden doktorum söylemişti bana
Smyy34 Buse919221 şuan da gitsen yaparlar cnm zamanı zten bı kere gittin mi zten numaranı alıp kayıt açacaklar onlar cagricaklar seni asi için olsun yada kan verme için vs ama kayıt yoksa giriş yapmadiysan daha henüz aramalar cnku numaranı aliyorlar
Meftunn Kese göründükten sonra sağlık ocağına bildirmemi söylemişti doktorum onlarda bilgilerimi alıp kayıt yaptılar hesaplayıp tarih verdiler 20 haftalıkken yaptırmıştım sizde eğer bilgilendirmediyseniz haber verin aşılar için bilgi veriyorlar çünkü
Buse919221 Meftunn 8 haftalıkken aslında onlara bilgi düşmüş aramışlardi sağlık ocağından. Aşı zamanı gözlerinden mi kaçtı acaba bilemedim🤷 gidip söylesem yaparlar o zaman değil mi?