babymrv Kızlaaar uyuyamayanlar buraya ☺️☺️ ne gibi şikayetleriniz var? Gece oldu mu sol bacak ağrısından ve bebiktonun hareketliliğinden uyuyamıyorum. Ve o hareket ettikçe göbeğim kaşınıyor 🤷🏻♀️
sdkince babymrv bende 34+3 deyim uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum bebeğimden maşallah yatınca çok hareket ediyor uyuyamıyorum o yüzden birde sık sık tuvalet falan derken sabah oluyor. Azıcık daha dayanmalıyız❤️
tugbayadas babymrv Al bendende o kadar 33. Hafta biticek sol kalça ve belde sürekli ağrım var uyusam biraz lavaboya kalkıyorum bölünüyor yada dönerken kalça ağrım uyandırıyor hep yarım yamalak acıkcası🤦🏻♀️
Mervisko__ babymrv ben de 35. Haftamdayım ve uyuyamıyorum. Bebek hareketlerinden değil ama rahat edemiyorum. Ya bacağım ağrıyor ya belim. Sağa zaten dönemiyorum. 😔 sabaha doğru sızıyorum sonra da çok huysuz oluyorum gün boyunca. Bakalım sabredicez az kaldı..
Ygmrsk babymrv benim kedim son 4 aydir beni gece 3 yada 4 kere kaldiriyo hic yapmazdi 32 haftalik gebeyim.. Benimde uykum hafifledi sayesinde
Nurselokuyan Benimde 37+2 ben 30 dan sonra başladım uykusuz gecelere önceleri cok haraket ediyodu uyutmuyodu şimdi büyüdükçe hareketleri azaldı ama benim sıkıntılarım başladı karnım büyüdü dönemiyorum kalkamıyorum ve tuvalette uyuduğumu biliyorum 😅
Nurselokuyan babymrv 7 aralıkta sezeryan olucaz allah nasip ederse🙏Güzel bi hamilelik geçirdim ama 10 gün kaldı ama 1 gün bana 1 yıl tükendim tükettimm valla
Sevmek3 Benim gibi huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı. Gece olunca ayaklarım yere göge sıgmıyo. Sürekli hareket hali. Sabahı sabah ediyorum kaç gündür
dnayns Sevmek3 Evet bi soğuk su bi sıcak su derken kaç kere kalktığımı bilmiyorum. Ne magnezyum ne kalsiyum ne soda hiçbiri hayretmedi. Yatalı bi saatten fazla oldu ama bak hala uyuyamadım du bakalım daha kaç kez kalkıp bacak yıkıycam:(
sareninannesi_ Sevmek3 benim sağ bacağım çok ağrıyor geceleri . Hareketsiz kaldığında oluyormuş hareket ettiriyorum sallıyorum falan diğer tarafıma yatıyorum düzeliyor. 38+5 olduk
Sevmek3 dnayns siz doktora göründünüz mü ne dediler. Ben pazartesi günü gidecem doktora. Şu anlık hiçbirşey yapamıyorum, çıldırmak üzereyim. Kaç gündür gece uykum yok, psikolojim bozulacak diye korkuyorum
dnayns Sevmek3 Yo görünmedim. Hamilelikten önce de vardı ama her gece olmuyordu tabi. Arada yoklardı, ben de ağrı kesici içerdim geçerdi. Magnezyum eksikliği dediler kaç aydır her gün aksatmadan magvital içiyorum ama yok bana mısın demiyor :/