Tatlianne_ nirvana95 yok maalesef oraya hiç gitmedim kontrollerimi akdamar hastanesinde yapıyorum orada normal doğum 1600 sezeryan 2000 TL
nirvana95 Tatlianne_ bugün kontrole gittim bilgi almak için de görüştüm fakat lokman hekim hayatta epidural yokmuş maalesef akdamarda var mı? Sordunuz mu siz?
Melek-21 Cigdem_ckmz bende erciste oturuyorum allah izin verirse dogumu van bölge arastirma hastanesinde yapmak istiyorum kuzenim bi ay önce oldu cok memnundu
Acemianne07 Cigdem_ckmz bende ercisteyim.med tıp ta muayene oluyroum her ay.dogumu burada yapmayı düşünüyorum.yabancisiyim ercisin.med tıpla ilgili bilginiz var mı?
Melek-21 Acemianne07 bende bikac defa med tıpta muane oldum memnun kaldim diyebilirm bende cok iyi bilmiyorum
Acemianne07 Melek-21 evet.ibrahim beye gidiyorum.nasipse sezaryen düşünüyorum doğumu.ibrahim hocadan memnun olan arkadaşlarım vardı.siz kime gidiyorsunuz
2_pamukannesii Fbeng benim kardeşim de Van da lokman hekim hastanesi varmış özel oraya gidiyor memnun
Acemianne07 Melek-21 Sezeryan 2000 diye biliyorum ama bu ay sonunda muayenem var.detayli bilgi almayı düşünüyorum.
Tatlianne_ Araf91 takip ediyorum ama çok nadir açılıyor orda randevular. Ben kontrollerimi özelde yapıyorum son bir kontrol kaldı devlette randevu bulursam oraya giderim olmazsa da yine özelde ki doktoruma giderim.
ilknr_ylmz94 Cumartesi günü akdamar hastanesi mehmet kalo da sezaryen doğum yaptım doktoruyla ebesiyle personeliyle temizliğiyle herşey harikaydı çok memnun kaldım diğer hastanelere göre daha temiz daha uygun daha ilgili kesinlikle tavsiye ederim ederim
Tatlianne_ ilknr_ylmz94 gözünüz aydın bebeğinize sağlıkla kavusmussunuz. Neden sezaryen oldunuz bı sıkıntı var mıydı sizin normal doğum olacaktı diye hatırlıyorum
ilknr_ylmz94 Tatlianne_ suni sancı bebeğin kalp atışlarını yavaşlatıyordu kordonu hem çok kısa hemde dolanmıştı bebeğin inmesine engel oldu acil sezaryene alındım
Bulut54 @nirvana95 aynen biz de görev dolayısıyla vandayız. Ben eşimin yanında olmak istediğim için burada yaptım doğumu. Memlekete gitmedim. Normal doğum 1700 TL idi (sendika indirimli hali) . Sezeryan biraz daha pahalı. Ben Aralık’ta doğum yaptım. Ocakta zam gelecek dendi bize. Ödemede Kredi kartı geçerli. 1 gece kaldık ekstra ücret ödemedik.
nirvana95 Bulut54 hayat hastanesine dün sordum normal 1900 küsür sezeryan 2300 küsür ediyor kurum indirimi fiyatları tabi bu ama epidural yok maalesef o yüzden memleketime gitmek zorunda kalabilirim ben