Fbeng kesin bilgi alabilen var mı hanımlar?🥺 Ya da gidip de bölge eğitim araştırmayı, ortamını gören var mı? Herhangi bir doktorla konuşan? Odalar kaç kişilik? Refakatçi alınıyor mu vs.? Sıra bulmak zaten zor olduğu için hiç gitmedim ben. Zaten evimiz de Van merkeze yakın değil ilçeden Gidip geliyoruz. Her zaman gitme imkanımız yok maalesef. Gidip görmek istiyorum aslında , güzel yorumlar okudum bu sitede bölge eğitim araştırma hakkında. Tabi aynı hastane için olumsuz yorumlar da okudum🙄 . Bu tamamen kişiden kişiye değişen bir şey herhalde. Ben de 22. Haftaya kadar takibimi memlekette yaptırdım. Okullar açılınca geldik Van’a. Lokman Hekim Hayat Hastanesine gidiyorum. Şuan 35+5 oldum. 🤲🏻 Doktorumdan memnunum. İyi bir doktor. Erken doğum riskine karşı tedbir amaçlı geçtiğimiz haftalar lokman hekim hayatta kaldım 1 gece. Odalarını ve doğumhanelerini görme imkanım oldu. Hemşirelerle konuştum . Muhasebeye görüşüp doğum ücretlerini de sorduk . Ebeyle de görüşmek istedim ancak ebe yoktu maalesef. Kötü bir deneyim yaşamadım o gece. Güzel geçti ,idare ettik. ( sadece Refakatçinin yattığı koltuk rahat değildi, ayrıca yastıkları rahat değildi, odaları da birazcık küçük) Hemşiresinden temizlikçisine kadar güleryüz ve kibar muamele ile karşılaştım. Ayrıca hastane bayağı sıcaktı 👍🏻 bebek yoğun bakımı var mı diye de sordum. Varmış öyle dediler. Ancak yine de hastanenin küçük oluşu vs. İnsanı tedirgin ediyor 🤷 ya da özel olduğu için direk sezeryana mı sevk ederler diye düşünüyorum 🙄 bölge hastanesi ve hayat hastanesi arasında kaldım yani. Çok kararsızım. Korona sürecinde bölge araştırma nasıl olur bilmiyorum 🥺