Tubasim Filizzz aceba düşükten kaç gün sonra adet oldunuz? Ben düşük yapalı 40 gün kürtaj olalı 35 gün oluyor. Bi adet dönemi sonrası korunmayı bırakacaz. Ben de gebelikten önce rahim filmi çekilmiştim tüplerim açıldı hamile kaldım ama boş gebelik ile sonuçlandı
zdemKln Filizzz kürtaj olduktan sonra 2 buçuk ay sonra hamile kaldım.Kürtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor.
Tubasim zdemKln kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz öğrenebilir miyim, ben korunuyorum suan adet olmayı bekliyorum. BEbişiniz de hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah
zdemKln Tubasim teşekkür ederim size de nasip etsin tez zamanda inşallah.22 şubatta kürtaj oldum 22 martta adet oldum. Hatta doktorda çok iyi falan demişti.
aslhn06 Filizzz dış gebelik yaşadım 9 ay sonunda şimdi hamileyim 4+3 rabbim Azize’de nasip etsin bir an önce ilk yaşadığım bebek kaybından sonra çok üzüldüm ve yıprandım zor gerçekten ama korkmayın rabbim nasip eder inş her isteyene👼🏻
Babies16 Filizzz benimde 2 sene olmadi gecen sene tup bebege basvyrdum ramazan sonrasi esimde ornek vercekti ve islemler basliycakti.ama ramazannin sonunda hamile oldugumu ogrendim hic bi tedavi olmadan.ustelik ikizdiler.ama bende onlari ölü dogum yaptim.pihtilasma yatkinligim varmis.pihtilasma testleri ve genetik testleri yaptrdim 3 aya sonucu cikar dediler 3 ay korundum.korunmayi birakinca ertesi ay hamile kaldim yine kendi kendime.yani bikere olunca gerisi geliyor sanirim..onemli olan dusugun sebebi ne acaba.kalici bsieyde tedavi gerektrebilir her gebelikte ayni seyi yasamamk icin..kisaca artik stres yapmayin.bende sen gibiydim annem hep bitanenin oldugu yerden yuztane olur dedi gercektende hemen hamile kalabildim 2. Ye .rabbim saglikli gebelikler nasip etsin ins
Tubasim zdemKln ben de 11 Temmuz’da kürtaj oldum daha adet olamadım, bi an önce olsaydım onun telaşındayım😞
Miss Filizzz psikolojik olabilirmi acaba yani tıbben bi sorun yoksa bende öyle 1 düşük yaptım 3 aylıkken kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım o da kalp atışı çıkmadı hic yine kürtaj sonra uzun sure istemedim baya bi tedavide olmak istemedim herkes tedavi ol test yaptır neyin var bak dedikce istemiyordum geçen yıl temmuzda karar vedim tedavi olmaya testlerimi yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı sonra doktor biraz zaman geçsin öyle başlayın dedi tabi kış geldi aralık- ayında başladık robot gibi yani illa çocuk olcak diye bidahaki ay gelirdi bakıyorum pat adet olmuşum neyse artık ben takmamaya basladim bahar geldi havalar isndi derken mayis ayında adet oldum en son bidahaki ay baktım yok 2 gün geçti üstünden birde bende hamilelik belirtisi gibi değilde ateş basardi dedim eşime bana nolcak menapoza mi gircem eşimde hastaydı doktor ona bazı kan testleri vermişti ben de o ara dedim au labaratuvarda gideyim de bi de ben yaptırayım gebelik testi olumsuz çıksada üzülmem ki zaten olmuyo en azından adet olacaksam da bi kaç gün gecikmiş olur ama yeterki olsun neyse 2 saat bekledik sonucu ben almaya gittim ordaki bayan esiminkiyle beraber verdi sonuçları pozitif dedi ben edimin testlerinden bahsediyor sandım aldım.aşağıda polikinlikteki doktora gösterdim eşiminki kere baktı sıra bana geldi gözün aydın dedi bende göz yaşları boşaldı birden 3 haftalık dedi yani biraz uzun yazdım.ama beklenmedik bir anda oluyor bende öyle oluyodu yani inşallah senin de sorunun sadece budur canım allah kucağını boş bırakmasın sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşalalh 🙏biraz uzun oldu hikayemi anlatmak istedim seninkine benzer diye hakkini helal et
Tubasim zdemKln leke geldi sanırım olacağım. Adet olunca sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Demek ki 40gün normal olanı
Meltem35 Filizzz düşükten sonra 6 ay korundum. Korunmaya bıraktıktan 1 hafta sonra hamile kaldım. 34 haftalik olduk çok şükür
Aslannnn ElifClk canim bende 11 nisanda düşük yaptim keseyi hiç gorememistik ama kanda gebelik vardi sonra degerlerim düştü doktor düşük yapıyorsun kürtaja gerek yok dedi 1 hafta sonrada kanamayla düşürdüm seninle benzer şeyler yaşamişiz rabbim saglikli sihhatli bebekler nasip etsin hepimize
Denizislet Filizzz canım Ocak ayında bende bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim ve kürtaj oldum doktorum 2ay korunup sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi 2ay korundum korunmayı bıraktığım ay tekrar hamile kaldım şuan 23+1 haftalık oldu oğluşum darısı başına inşallah Cok zor biliyorum olabildiğince moralini yüksek tut ve stres yapma rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 😊
Tobemom Busucan bende geçen ay düşük yaptım erken gebelikti. bu ay hiç korunmadım ovülasyon testi 5 gün üst üste pozitif çıktı gebelik olabilir mi sizce
Busucan Tobemom Tabi ki olabilir olursa da korkmayın 🙏🏼 Bana hep korunmuş olman gerekirdi rahimin toparlanmamış bu da düşer diyenler olmuştu. Allaha şükür oğlum 1 buçuk yaşında oldu bile 💕 Rabbim tez zamanda sizi de sevindirsin