livasmomm Astadavistabeybi ayyy her gun kahvaltida 1-2 tane yiyorum ya kirip ya da rafadan vazgeçilmezim 😁
livasmomm ikizlerimveben 30+6 yım toplasan bu zamana kadar 3 bardak anca icmisimdir … okadar da sucluluk hissetmeyin ayran iciyorum bende 1 gun arayla
M_1_2 Bursa97 hayırlı akşamlar öncelikle. Bn iki şeyden aşırı aşırı kokusundan rahatsız oldum ve görünümünden. Dolabı açtığım da salam kokusu beni mahvetti ve göremiyorum artık onu. Bir de bn çiğ köfte aşığıydım gebe kalmadan önce ama gebelikten sonra eşim aldı inanılmaz derece görünümünden tiksindim midem bulandı. Diğer türlü şükür yemeklerini felan yaparken sorun pek çıkmadı tabi rahatsız oldum ama çiğ köfte ve salam ölümdü bnm için.
Tugbadogan Bursa97 8. Haftada nohut yemeğimden çok kötü tiksindim yemeği ağlayarak eldivenle döktüm şuan adını bile duyunca midem kalkıyor 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Mumsyyy 27+6 dayim, taze fasulye ve bamya, asla yiyemiyorum, bamya zaten sevmezdim de, ne goruntusunu ne isimlerini hicbir sekilde gormek duymak istemiyorum
Aloneanqel Bursa97 ay yok ne yalan söyliim obur gibiyim ben maşallah ilk haftalardan beri. Hiç bulantım olmadı iştahım hep açıktı. Hatta pırasa yemeğinden normal bekarken de nefret ederdim ama şuan bebeğime faydalı diye bayılarak yiyorum sen düşün 🙈 ama diyet yapmak zorundayım insülin de vuruyorum kendime. Gebelik şekerim var 9. haftamızdan beri. Bıraksalar herşeyi yicem. Kuru gıdalar ve şekerli şeyler hep yasak. Sadece sulu sebze ağırlıklı ve süt ürünleri yiyorum.
Aloneanqel Bursa97 benim kadar dikkat eden var mıdır (farzımahal) 🙈🙈 annelik nasıl birşeymiş böyle. Daha önce hamile değilken diyetisyen ile diyet yapmıştım ama 3 ay dayanabilmiştim şimdi bakıyorum 7 aydın diyetteyim evladım için. Yeter ki o iyi olsun diye 🙏🏻🙏🏻🙈❤️
Dyguklc Bursa97 yiyemedigjm bi yemek yok xok sukur ben yemek yetistiremiyorum devamli baska baska yemekler cekiyo canim ama yapcak enerjiyi bulamiyorum benimde sorun bu ama sanirim mide bulantiniz falan varsa ilac kullaniyorum onu kullanmadigjmda hala inanilmaz bilantim oluyo belki ondandir ilaci almadigim donemde bende boyleydim yemege tahammulum yoktu sogan sarimsak hicbisey
Dyguklc Bursa97 o zaman sizin minnos biraz cektiriyo ama olsun napalim saglikla gelsinlerde zar zor yemek yeriz 🙂