Hmlayse Kızlar bebek doğacağı gün mü hareketsiz olur yada kaç gün öncesi 40 hafta olduk bugün çok çok hareketsiz ilk defa Doğum mu sizce ??
tugce67-67 Hmlayse canım öyle bir şey ypk benimki tam 40 da doğdu ve hep hareketliydi.yarım saat hareketsiz bile kalsa doktora görünmen lazım bu saatten sonra kakasını bile yApabilir kordonu dolanabilr.sık sık takipte kal
58Vildan Normalde çok haraketli ve bol kasılmalı oluyor canım benim dogum ettiğim gün aşırı bir toplanma ve haraket vardı ebe karnıma bakıp sancın var belli toplanmadan demişti 40+5 te dogum yaptım ilk oglumu
Ebru9120 Ben de merak ettim bugün daha az hareket etti çünkü. Doğuma yakın öyle mi olurmus daha önce duymamıştım
Hmlayse Dileksezer ben burda Doğum günü az hareket etti diye çok okudum da yarın kontrolüm var biraz daha takip edeyim ediyor ama az eskiye oranla
tugce67-67 Hmlayse yok yapmadım evet kendi sancımla 2.5 saatte doğurdum evden çıkıp hastaneye gitmem dahil🙈ama ev işi market alışverişimi poşet taşımayı falan 40. Haftada bile yaptım😂