Tgbugra Kızlar hamilelikte kum döken böyle sorunla karşılaşan var mı bebeğe zararı falan var mı acabaa?
Mormenekse Tgbugra ben döküyorum enfeksiyon yaptığı için ilaç kullanıyorum tedavi edilmesse bebeğe zarar verir dedi doktor😞
Dilekanne Tgbugra ben 3 ayımda döktüm doktor hiç bir ilaç veremedi bol bol su tüket dedi ben ağrışara rağmen ağrı keşişini bile almadım çok şükür bir hafta sonda ağrım kesildi bol bol su tüket her hamilelikte olabiliyor içim rahat olsun sen doktoruna yinele danış
Tgbugra Mormenekse ben daha yeni öğrendim ürolojiye git dedi doktor hafta içine randevu aldım gidecem bakalım inşallah kötü bişey falan demez . 😞 rabbim sanada şifa versin canım
Mormenekse Tgbugra amin canım saolasın evet banada üroloji verdi ilacı doktorumada gösterip öyle kullandın ihmal etme git idrar tahlili falan yapcaklar zaten
Gul2127 Bende 16 haftamdayım doktor idrarda kan var kum döküyorsun dedi bol su içerek atlatırsın dedi su an sadece idrarımı aZar azar yapabiliyorum başka sorunum yok daha fazlasını yaşayan var mı