minik_kalbim Edizinannesii Ne güzel darısı bizlere olsun zamaninda insallah.Hayırlı doğumlar dilerim🌺
Edizinannesii MucizeM_5 birtosbikannesi minik_kalbim Prensannnemm edakyconal07 Ugurbocegi9876 Bgmky Npyn09 MomC6 nazeninhanim Cemre_61 Suyum geldi fakat zorunlu sezaryen oldum bebek kanala inmemişti hastaneye gelinceye kadar suyumda bitmişti. 1 buçukta kucağıma aldım evladimi hatta yürüdüm bile darısı sizlere olsun en kısa sürede doğum hikayemi paylasicam🥰
edakyconal07 Edizinannesii sağ salim hayırlısıyla kucağına al inşallah,sabun gibi kayıp gelsin bebişin😊
MomC6 Edizinannesii ayy rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunuuuı😍😍🙏 doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum ❤️🦋
Hazalveannesi Edizinannesii Maasallah🧿 darısı bizlere olsun insallah vakitlice gelsinler kaç haftaliktin canım 🥰
birtosbikannesi Edizinannesii amin cok mutlu oldum iyi olmaniza rabbim evladinizi size bagişlasin hayirli evlat olsun insaallah
Cemre_61 Edizinannesii aminnnn Allah analı babalı büyütsün canım benim olsun sağlıklı olun gerisi önemli değil bekliyo olucaz ❤️💙🎈🥰