Deletedmom83 Kızlar bu sabah başladım kahvaltıdan bir saat önce üstüne kahvaltı yaptım. Ardından istifra. Zaten yeni geçmişti mide bulantılarım. 19+3 teyim. Sorum şu hadi kusmayada razıyım bir saat içinde kanıma karışmışmıdır faydası olur mu yani.
Nisanuur Deletedmom83 canım gecmiş olsun öncelikle bende ferrum kullanıyorum AC kaena kullanılmalıymış ama ben yemekten sonra atıyorum bulantı olmasın diye biraz baktım netten tok karna biraz gec tesir ediyomuş o kadar. Tabiki yanlışım olabilir.
Erkekannesi1 Deletedmom83 bende o kan ilacını kullanıyorum ama doktorum kusarım diye kahvaltıdan sonra iç dedi
Zuve Deletedmom83 yok için bir şey olmaz yada yemekten bir oki saat sonra ben yatmadan önce yutuyorum. Hiç rahatsız olmadim
Aysun2834 Deletedmom83 cnm bende tam miğfe bulantılarım geçti dedim ama demir hapını kullandığım an tekrar başladı doktorum bana gece yatmadan önce içmemi söyledi ve iki saat önceden bişey yememem gerektiğini gündüz kullanma gece bulantı yapıyorsa gündüz seni çok zorlar dedi
Dilara55 Bende başka bir kan ilacına başladım bugün aç karnına içtim ama öldüm resmen zaten hastaneden yeni çıkmıştım bende mide bulantılarımdan 😏 Umarım karışmıştır da öyle çıkarmışızdır
Deletedmom83 Nisanuur bide kaşıntı oldu kabardım yan etki yaptı sanırım ve başım hiç geçmedi ilaçta içtim . Yarında aynısı olursa arıycam doltoru değiştircem
Deletedmom83 Nisanuur Aysun2834 Erkekannesi1 Zuve banada alternatifleri sundu ama şundan korktum gece içerim uykuda olduğum için anlamazsam daha kötü değil mi
Aliasaff Deletedmom83 kustğunn için faydası Yok ilacın değiştir canm doktoruna söyle sana maltofer versin o ilaç sayesinde iyiyim valla
Aysun2834 Deletedmom83 gece yatmadan önce içersen miğde bulantın uyanır uyanmaz olur bende öyle hemen peşine kusmuyorum sabah uyandığım an bulamtım oluyor sonra geçiyor