Saretugba Kizlar 25 haftaligim ellerim çok kuruyor sizce neden ve cinsiyetle alakası var mı bebeğim kız
Myssr Saretugba cinsiyetle alakalı olmaz bence ya her şeyi cinsiyete yormayın. Hem hava soğudu hem dezenfelktanlardan hem de deterjan kullanımı etkiliyor. Genel olarak hamilelikte hassas olduğumuz bi dönem
Papatya06 Saretugba şuan elimi kaşırken bu başlığı tıkladım desem. Benim 35. Haftam temizlik yaptım çok deterjan kullandım ondan sonra oldu daha öncesinde bir şey yoktu
ikizlerimveben Bence su tüketiminizi arttırın , deterjana falan fazla dokunmayın kaliteli sabunlar alın. Krem olarak da hindistan cevizi yağı kullanın, çok iyi geliyor.
Brcnr Papatya06 ben daha 5 haftaligim ama bir haftadır ellerimin üzeri ciddi şekilde kuru ve sanki derisi kalinlasti gibi çatlaklar var hormonal bir durum diye düşündüm ama sebebini bilemiyorum
Papatya06 Brcnr Deterjan sabun tarzı şeylerden uzak durmaya çalış. Ben sadece arapsabunu ile temizlik yaptım piril falanda bulaşık yıkarken 🙈 ellerim bu hale geldi mevsimsel de olabilir sizin
Ipek0z Saretugba benimki erkek sürekli elimde krem şişesiyle dolaşıyorum 😕 hem yüzüm hem ellerim inanılmaz kuruyor