melegegebe Papatya13371 benim de oldu canim . O haftalarda ve öncesinde de . Korkma . Endiselenecek bir sey değil
Papatya13371 ipekursat neden oluyor acaba ben kendim yordum bir iki gündür ondan olabilir mi bilmiyorum
ipekursat Papatya13371 2hafta önce kontrole gittiğimde bebek ve rahmin gelişmesi büyümesinden ötürü olcağını söylemişti doktor ama insan yinede bi sorguluyor bi de ilk gebeliğim tecrübe yokk,kapalı kutu bilemiyoruz sağlıkla gelsinler inşallah😇
Papatya13371 ipekursat kesinlikle öyle canım ben hiç sormadım doktor a ilk defa oluyor belkide normaldir
baby3_ Papatya13371 canım doktora rahim ağzı uzunluğuna baktır ben o şikayetle gittim acil serklaja alındım. Allah kimsenin başına vermesin ama gözardı etme yine de
baby3_ Papatya13371 göbekten te bakıldı alrtan da bakıldı. Doktor şüphelenirse alttan bakıyo. Ama diğer insanların söylediği şu vajinal muayene riskli hurafeden ibaret doktor seni ve bebeği riske atacak birşey yapmaz
Papatya13371 baby3_ canım senin o sızlama süreklimi oluyordu nasıldı yani doktora gittiğinde benim sürekli olmuyor ara sıra oluyor geçiyor
baby3_ Papatya13371 benim de arada oluyor geçiyordu hatta bazen oluyor bazen olmuyordu soktora söylemedim bile normal bebek büyüyüyor rahim büyüor va diye düşünerek . Muayenende sorarsın zaten bakıyorlardır diye düşünüyorum
Papatya13371 baby3_ muayenemde haftaya bilemedim doktoru arayıp sorsam mı insan korkuyor başka bisye olabilir mi diye