fethiyeli48-48 Merhabalar 1600 1700 TL maxsimum olmak üzere kullanışlı oto koltuğu ve bebek arabası birlikte olan set tavsiyesiniz var mı hanımlar :)
Ogrtmnanne2 fethiyeli48-48 biz babycare aldık travel sistem gold rengi tavsiye ederim inceleyin isterseniz
Mom6 fethiyeli48-48 Casual Quatro aldım yakınlarım kullanıyor çook memnunlar ben kullanmadım ama çok güzel görünüyor şuan Trendyolda indirimdeydi bakın isterseniz
Asli36 fethiyeli48-48 Bende baya kararsızdım çok araştırdım en son Yoyko City almaya karar verdim hepsiburadadan indirimle 1500tl ye aldım geldi geçenlerde kurduk çok içimize sindi
Mplt fethiyeli48-48 prego impala artı puset aldık 1500 TL indirimde şu an 2000 TL. Gelince kurduk koyu gri rengi çok hoş ve sağlam sürüşü çok iyi ama biraz ağır
fethiyeli48-48 Ogrtmnanne2 peki kalite olarak sürüş olarak nasıl memnun musunuz bebek arabası yeri çıkıp otokoltugını takabiliyormusunuz
Ogrtmnanne2 fethiyeli48-48 evet evet çıkarıp değiştirebiliyorsunuz bebeğimiz daha kullanmadı ama biz evde baya kullanıyoruz heyecandan şimdilik sıkıntılı bir durum görmedik
fethiyeli48-48 Ogrtmnanne2 grisi de cok güzelmiş zaten ben favorilerime eklemişim peki Trendyol üzerinden mi aldınız
fethiyeli48-48 Ogrtmnanne2 hangi mağaza acaba nerde satılıyor yani bilmiyorum da o yüzden soruyorum görüp almak en mantıklısı zaten
fethiyeli48-48 Mom6 oto koltuğu bebek arabasına takılıyor mu acaba ve sizde online mı aldınız yoksa mağaza da satılıyor mu