TuBiiSs 2 çocukta normal doğumda hemen oluyor mu geliyor mu, öyle diyorlar ikinci çocukta daha kolay ve çabuk geliyormuş? Tecrübeli olanlar?
Yineyenidenanne TuBiiSs ay inşallah ya bakalım Allah yar ve yardımcımız olsun bir avaz da alalım ama kanal daha önce genişlediği için öyle söylüyorlar bir de tabi tecrübe edinmiş oluyoruz ya çokça amin
Defnemm2019 TuBiiSs öyle bişey yok bence ablam ilk cocugunu cok zorlanmadan doğurdu 7 saatte, 2. Cocuk doğması cok zor oldu suni sancılar, fitiller karına bastırmalar falan ben ablamda gördüm bunu tabi kolay olanlar vardır.
Zeynep_cekim Ben ikinciye hamileyim 38 günümüz kaldı ilk gebeliğim normal oldu doktorum bana en son kontrolümde hiç korkma ilki sıkıntısız normal olmuş ikinci daha kolay olacak dedi inşallah öyle olur
burcumelis Defnemm2019 bence ablanız talihsiz bir durum yaşamış normal de doktorlarda ikincinin daha kolay olduğunu söylüyor ve öyle de zaten mantıken ilk doğum kızken vajina esnekliği kanal darlığı belli ama ikincide daha kolay geliyo çocuk benim çoğu çevremde herkes rahat doğum yaptı doktorumda öyle dedi.
13579 İlk gebeliğimde iki saat suni sancı çektim ikincide bir saat suni sancı çektim ve açılmam şükür hemen oldu bakalım bu gebeliğimde doğum nasıl olacak 😁
TuBiiSs 13579 inşallah hayırlısı olsun ya bende çok merak ediyorum benimki nasıl olacak korkuyorum biraz