Deletedmom60 Henüz 3 aylık hamileyim ve gebeliğimin başından bu yana neredeyse her gün yorgun, bitkin, halsizim. Çoğu zaman ev işi, yemek bile yapamıyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Bu konuda neler yapılabilir?
Bgs Deletedmom60 ben birebir yaşadım birde benim kansızlığım vardı. Doktorun dediğine göre ekstra fazla yaşamışım bu halsizliği ve uykusuzluğu şu an 23+5 haftalık hamileyim. 4. Ay itibariyle bu durumlar hafifledi ama geçmedi henüz.
Purpura26 Deletedmom60 Ben de 5+2yim. Çol halsizim yataktan kalkasım gelmiyor hatta gözlerim böyle ağırlaşıyor olduğum yerde daha çok erken değil ya 😔
Mucizebebegimm123 Deletedmom60 cnm bende böyleydim. 3 4 günde bir vitamin iğnesi yapıyorlardı serum takıyorlar di ancak kendime geliyordm. Ayağa bile kalkamiyordum. Ama simdi 24 haftalik gebegim kendiliginden geçti düzeldim arada bir kötü oluyorum o da çok ayakta kaldigimda olacak o kadar
Busra34ybg Deletedmom60 canım bende aynı durumdaydım hatta annemlerde gidip kaldım evde yanlız aç kalıyordum halim gelmiyordu yemek yemeye kan verdim tsh düşük çıktı ona bağlıymış ilaca başlandı kendime geldim baktır mutlaka
Deletedmom60 Bgs hala geçmemesi beni de kaygılandırdı şimdi. Çok sıkıcı bir durum. Umarım fazla sürmez
Nesrincente Deletedmom60 suan sukur gayet iyiyim ilk zamanlar gece gündüz uyuyodum cok guzeldi bence 😊 sonra kusmalar baslayınca ölüm gibiydi asırı kotuydu o donem sonra bıttı 3 ay sonunda 3 6 arası cok guzeldi suan 28 haftamdayım hala guzel bı sıkıntım yok bıraz bel agrısı dısında oda normal olacak o kadar ama halsizlık falan yok oyle tabi bısey yapınca cabuk yoruluyor insan ama onlarda normal her işimi kendim yapıyorum hareketlıyım kasmadım kendımi normal hayata devam ani hareketler agır seyler kaldırmıyorum onu dısında hep normal hayat yani
Deletedmom60 Busra34ybg ben de 1 haftadır kan ilacı kullanıyorum. sen hangi ilacı kullanıyorsun. İsmi ne
Elif3406 Deletedmom60 bende aynı durumdayım yanında bulantı ve kusma ile 😭 dün doktorum ile görüştüm 4.aydan sonra geçer dedi 😪