Ecenklv Bizde tik yok valla, nst de sanci da cikmiyor . Bugun hastanede karsilastigim kadinin son gunu 11 aralikmis, daha dune kadar sancisi hic yokken benim muayene saatimde acil doguma alindi ve dogurdu🥰 her an her sey olabilirmis onu gordum👼
tubik_ Ecenklv bana da en son 11 Aralık a kadar beklerim dedi, dün kontrol vardı bir şey çıkmadı. Bugün de bel ağrısından ölüyorum
Nursahcan Ecenklv 39+1 olduk gelen giden yok bskalım aksamdan beri hafıf agrım oluyor insallah devam eder de dogurum
MerveA2020 Ecenklv Bende de hiçbir şey yok 😔 38 haftamız bitti 🙏 Her an bekliyorum valla sancı nişan falan gelsin diye 😂😅
Gulerdem Ecenklv 1 saat sonra 39+5 oluyoruz ama resmen sanki doğuramıcamda içimde kalıcak gibi ya hiç tık yok bende de,artık gelsin istiyo insan 😂
Ecenklv tubik_ anladim dogum icin hem bel agrisi hem kasilma hem de su gelmesi lazimmis yanlis bilmiyorsam, insallah saglikla gelsin sizin bebis de 🥰
Serifeinc4 tubik_ benimde 40 haftama 12 aralıkta giriyorum 32den bu yana doğum olabilir dediler hatta acilde 2 haftaya kalmaz doğurursun dediler ama ne gelen var ne giden alttan muayene olmadım son zamanlarda açıklık var mı bilmiyorum ama sancı falan yok sadece ishal durumu var afedersiniz doğum yaklaşınca olur diye okumuştum sanki bilginiz var mi
tubik_ Ecenklv bebek de kasılıyor ama su veya nişan yok, kanala da inmedi küçük hanım. Bi doğsalar ya
Derin123 Ecenklv kızlar bende 38.1 oldum bugün gittim nst ye ne sancım ne açılmam var nede bebek kanala inmiş lütfen bana yardımcı olun sezaryen istemiyorum hep normal doğum şartlandırdım ilişkiye girmek açılmanın olmasını sağlıyormuş fikri olan var mı
Ebru9120 Derin123 evet doğru canım birde bol bol yuru ve egzersiz yap squat hareketi çömelme gibi. Pilates topun varsa onun üstünde hareketler var yapılacak. Adaçayı ve hurma da açılmaya yardımcı. Bunlar benim yaptıklarım:)
Rmysa23 39+2 yim ne gelen var ne giden 😔 sancı filan hiçbir şey yok, sadece adet ağrısı gibi bacaklarım geriliyor ve ayaklarımda çok ödem oluştu ne zaman doğcak acaba diye bekliyorum
Dgncyd Benimde 38+1 hicbir belirti yok, henuz kanalada girmemis bebis sabirla bekliyoruz… saglikla gel bebisim 🥰
Serifeinc4 tubik_ yaa inşaAllah hayırlısıyla aslında perşembe günü kontrolde ishal var dedim doktor biraz tedirgin oldu tansiyonum biraz düşük cıktı gerçi normalde hamilelikten önce de düşük çıkardı falan derken doktor sen yatış için kaşıniyorsun bak dedi belirtiler bunlar da var galiba yoğun ishal durumu olursa gel dedi inşaAllah hayırlısıyla az kalmıştır ya
Minnos-54 Rmysa23 akintim herzamanki gibi canim ole degisik bisi yok ama cati muanesi yapti bebek tam rahme yakin degil tam yerlesmemis yuruyus yap dedi