Ebru9120 kubusssss17 kendini çok kasma almamak için sağlıklı beslenmeye çalış bünye meselesi biraz da :)
demir_dilek kubusssss17 Hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadi, hiç istifra etmedim. Açıkçası neden böyle oldu bilemiyorum. Aslında normalde de kilolu biriyim, 92 kiloyla hamile kaldım. Ben kilo verdim bebeğime yaradı yediklerim.
Oznuryunus kubusssss17 canım o bunyeden bünyeye değişiyor ben 34+2 yim 1 kilo aldım sadece bulantılarım dan dolayı 4 kilo verdim geri alamadım bana da bundan sonra alırsın dediler alamıyorum
kubusssss17 Oznuryunus hala devam ediyor mu canım bulantıların. Benim bulantılar geçti ama iştahım yok. Ama hareketsizlikten alıcam gibime geliyor bugünden itibaren yürüyüşlere başlıcam 31 haftalık olcam yarın
Oznuryunus kubusssss17 canım benim şimdi mideme de baskı yapıyor zaten iştahım yokdu şimdi oraya kadar büyüyünce karnim şimdi azcik birşey yiyim hemen doyuyorum ve bulantılarım geçmişti tekrar başladı 2 haftadır sabahları oluyor 1 2 kere akşam birşey olmuyor canım
27yaren kubusssss17 canım ben hamile kaldığımda 81 kiloydum şimdı 30 haftamı doldurdum bugün doktora gıttım ve suan 80.7 kiloyum ve bebegımin kılosu boyu herseyı yerınde hatta biraz iri dedı ben ben nasıl kılo almayıp daha verdıgıme şaşırıyorum ıns bundan sonrada almam 🙏🏻