hnrgns Belden bacağa inen ağrıyı dindirmek için bir yöntem var mıdır ?akşam olunca bel ağrısı başlıyor 😔
Minikmucizem199 hnrgns 35 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var ve hiç geçmiyor artık yürürken çok zorlanıyorum yatarken donemiyorum ağrıdan 🥺🥺
Minikmucizem199 hnrgns aynen öyle valla canım sanki hareket ettikçe canım yanıyor çok yere oturdum zaman zor kalkıyorum sanki o köşedeki kalça kemiğimm batıyor
Minikmucizem199 hnrgns hiç deme canım ben şimdiye kadar hamileliğim çok rahat geçti ne bir ağrı ne bulantı kusma falan ama bu son ayda ne olduysa birden çöktüm ☺️🤦
Minikmucizem199 hnrgns evet canım ama bişey kalmadı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ilk gebeliğin mi 🤗
Blacdown hnrgns pilates olur veya siyatik için olan egzersizler var onları uygulayabilirsiniz youtube da mevcut
Zuzua Bnde bugun 35 oldum. 3 gundt basim agriyo. Bas agrsi ceken varmi bnm gbi. Yoksa havalardan filan mi😭
hnrgns Zuzua ben 2 gün önce 3 gün boyunca çektim o baş ağrısını bir de bu Corona olayı olunca neyi neyden yaşadığımızı anlamıyorum evden hiç cikmadigim halde evham yapıyorum
Seval22 Zuzua bende 34 oldum bugün heryerim ağrıyor gecede uyuyamadım hiç midem kaynadı hep kustum birkaç kez nefesim kesilir gibi oldu