ardengunes Kızlar milletin ilk 3 ayda iştahı olmaz sonradan açılır benim ise ilk 3 ayda iştahım çok güzeldi suan 14 haftaligim iştah falan kalmadı bende 😕yemek yemek istiyorum çok üzülüyorum geçer mi acaba 😔🙏
tazeanne21 ardengunes bende suan ayni postu acmayi dusunuyordum bu gece 15 haftalik olucam ve istahim kesildi ilk hftalar cok gzl besleniyordum smdi ise zar zor biraz yiyorum😖 bnde burdan cvplari takip edicem seninle beraber insqllah birileri yardimci olur bize
ozgesoy28 ardengunes bende 9 aylık son haftalarım daha çok kilo almam gerekirken ne iştah kaldı ne bişey üstüne bide kilo verdim hamilelik böyle bişey işte dengeler alt üst oluyor 🤷🏼♀️
Erenreyyan ardengunes aynen bende ilk 3 ay hiçbişeyim yoktu 3 ay bitti bulantılarım halsizliğim iştahsızlığım başladı zorla yemeye çalışıyorum 😔
Lonelinesss ardengunes bende bugün böyle bir post açmayı dünüşünüyordum benimde iştahım kesildi 17 haftalık canım hiç bişey yemek istemiyor zorla yiyorum
ardengunes tazeanne21 inşallah canım ya valla çok üzülüyorum 😟 meleğim beslenemicek diye korkuyorum 😒
Elcnerdgn 20haftalık hamileyim iştahım benimde eskisi gibi kalmadı kilo almadığım icin de hiç hamile gibi de gözükmüyorum bu şekilde
ardengunes ozgesoy28 öyle sanırım yaa birde agzim da ne tat var ne tuz ac gibiyim ama canim bisi yemek istemiyo dilerim yardimci olucak birileri çıkar 😣
tazeanne21 ardengunes bnde cok uzuluyorum ama ilk 3 ay bebek yediklerimizden beslenmiyormus zten o yuzden cok strese koyma cnm snde kndini bn cevremde gördugum kadariyla erkek bebegi olanlarin istahi aciliyor kiz bebisi olanlarinkide kapaniyor benimkide kizmi acaba🙂
OyaDrdnc Endiselenmeyin kizlar ara ara istahsizlik oluyo ama 23 haftaliktan sonra ole artiyoki☺ne yesem diye diye aranir hale geliyosunuz
ardengunes [bilinmeyen] aynı bende öyleyim canım kırmızı değilde beyaz et chicken olarak yiyorum kırmızı et olarak bi köfte yiyorum ordan dengeliyodur herhalde ama iştah konusunda aynıyiz inşallah gecicek 😕