Rabiacengiz Kızlar 35 haftalıgım bebegim dünden beri aşşagıdan ittiriyor gibi çok garip hissediyorum ayakta kalamaz oldum çok sık tuvalete çıkar oldum varmı benim gbi yaşayan neden oluyor normal mi doktorumu arıyım mi
Dilanilngi Rabiacengiz pozisyon almış olabilir kafası zorluyor bizim sıpaaa öyle bazen elimle tutmasam çıkacak diyorum 😬siz dr sorun yine de içiniz rahatlar☺️
busraozkan Rabiacengiz bugün benimkide hep öyle oldu 36 haftaligiz dogurcak miyim diyorum hep baskı vardı alta sanki ayakları ile ittiriyor gibi
Duygukocc Rabiacengiz doğum kanalına yerleşiyor muhtamelen canım benimde 35. Haftamda öyleydi hani hapşursam çıkıcak gibiydi bebeğim açıklığımda olmaya başlamıştı 36dada doğum yaptım siZinde göbeğiniz düşmüş olabilir
Rabiacengiz Dilanilngi 28. Haftadan beri dogum pozisyonundaydı zatende iki gündür çok baskı yapıyor yukardan kendini ittiriyor aşşagıya dogru sanki
civcivimm_ Canım bende suan 29.haftaya girecem benim bebegimde baski yapio doğum pozisyonuna girmiş sabah bir sansiyla uyandim erken dogum olabilir mis canim en ufak bir ağrıyı bile hafife alma doktora git
Rabiacengiz busraozkan bende senn gbi hissediyorum ama inşallah erken gelmez doktoru bu saatte rahatsız etmekte istemiyorum yarın sabah bi söyliyim bakalım
Duygukocc Rabiacengiz korkma kız yarın olmasa öbürsü gün kesin olucak 😚Rabbim bir avazda doğurmak nasip etsin inşallah banada son günlerde korku gelmişti doğurmucam içimde kalsın diyordum hatta ☺️☺️Ama tabiki git yani içini rahatlat çokda dikkat et virüs kaynıyor ortalık siz gebeler çok daha tehlikedesiniz
Rabiacengiz Duygukocc bebiş yaramazlık yapmak istemiş bizi korkuttu ama sıkıntımız yok çok şükür daha içeride beklesin sezeryan için gün alıcam pazartesi inşallah
Duygukocc Rabiacengiz he sezaryan olucaksın anladım canım sağlıcakla alırsın yavrunu inşallah kucağına ☺️