Nur_tanem Kızlar cinsiyetin bu ayak üşümesi ile bir ilgisi var mı kansızlık yok ama ayaklarım buz gibi çorapsız asla durmuyorum Polarin içinde ısınmıyor bu yüzden de gaz oluyorum sürekli bı şişkinlik oluyor karnımda 🙄
Mom046 Nur_tanem Gebe olmayan her insanın ayakları üşüdüğünü varsayarsak cinsiyet değil, hamilelikle bile alakası yok ayak üşümesinin 🙄
Deletedmom27 Nur_tanem yok yok kızımda doğuma kadar buz kestim bunda da öyleyim cinsiyet belli deği ama 😅
Guven2458 Nur_tanem çoğu kişide de duydum bizzat kendimde yaşadım ilk hamileligimde ayaklarım çok usuyodu ilk aylar hiç isinmiyodu buz gibiydi sürekli oğlum oldu şimdide kızıma hamileyim tam tersi yaniyo ayaklarım bence cinsiyetle alakası var😉❣️
Ttugceeli Guven2458 Nur_tanem ay evet benimde ayaklarım ateş çıkacakmıl gibi yanıyordu kızım olucak. İnternetten bakmıştım cinsiyetle alakası varmış. Erken gebelik belirtisi arkasındaydı bende tuttu😀
Nur_tanem Tubii0552 😂😂 kız kanım normal nete yazınca cinsiyet çıktı şaşırdım 🙈🙈 buraya soruyorum bende napim
Nur_tanem Mom046 🙄 daha öncesinde olmayıp şimdi olunca hamileliğe bağlıyor insan pisikolocik herhalde 🤦 bilemedim
Nur_tanem Deletedmom27 😂sen tersini demişsin kuzu erkekte üşüyor demişler gerçi ben kızımda drli gibi tatlı yemiştim ona bakarsak 🤦🤣🤣
Nur_tanem Guven2458 işte bu yorumları çok okudum 🙈🙈 ısınmıyor diyorum gülüyorlar erkek o zaman diye 🧐
Nur_tanem Guven2458 aminn canım hayırlı evlat olsunlar inşallah işimiz gırgır da acaba mi diye düşünmüyor değil insan 🙈
Nur_tanem Ttugceeli 🙈🙈🤣 yalnız değilmişim ben mi kafayı oynatiyorum artık herşeyi gebeliğe bağlayıp demiştim idrar rengine varıncaya kadar yazmışlar 🤦🤪
Ttugceeli Nur_tanem yok yok değilsin😂 kendimi çok incelediğimden herşeyimi fark ettim. Tırnağın çabuk uzaması da gebelik belirtisiymiş. Bi gün kızımla beraber kestik ertesi gün oldu anne senin tırnakların ne kadar çabuk uzamış demişti😂 gerçekten de öyleydi
Ttugceeli Nur_tanem valla nalet olası pco var o yüzden hep çabuk uzuyor😂 o bir belirti değildi benim için
Nur_tanem Ttugceeli 😂 sağlıcakla gelsinler canım kızım 9 yaşına girdi arada bayaa zaman farkı olunca bilgiler unutuluyor yeniden basliyoruz artık bu duyguları 😍
Nur_tanem Ttugceeli ewet her yıl başka şeyler çıkıyor yepyeni başlangıçlar 😍 Rabbim tamamına erdirsin senin de canım
ilknirvanam123 Nur_tanem oğlum olacak ve ayaklarım üşüdü canım sürekli buz gibiydi alakası olabilir:)
Nur_tanem ilknirvanam123 😂 arada bir tam ısınacak gibi oluyor oturunca hele buz gibi olduğunu daha çok hissediyorum kan dolaşımı temelli duruyor herhalde diyorum iş yaparken pek belli olmuyor 🙈 hayırlısı inşallah