MihricanA Arkadaşlar aşırı disim agriyo burda bikac kiside karanfil yagı tavsiyesi okumuştum aldim bu gun nasil ve ne kadar kullanacagim bilgisi olan var mi sakincasi var midir? 33+1 haftalığım
Cnsugur MihricanA valla fayda etmiyo tadıda kötü şimdi sarımsak koydum bende aldı arğısını 3-4 diş sarımsağı bastm azda olsa geçirdi yani rahatllattı 33+3 bende
Saadetzeyno MihricanA yağında is yok canm aşırı yakiyo ve mide bulandiriyo kurusunu al oyle kullan daha cok etkisi var
mom6565 MihricanA ben aldım bana baya fayda ediyor kulak çubuğuna dok dişinin ağrıdığı bölgeye sür canim
Derinsmom MihricanA onu dişinize sürdüğünüzde baya etkili oluyor🙏🏻 Yıllarca dişlerinden çekmiş biri olarak bu baya etkili
Nslhnkr karanfil yağını papikse damlatıp agrıyan dişime degdiriyodum ama boğazınıza kacmasın dikkat edin
mom6565 MihricanA yanı 4 5 damla yeterli elinden geldigince yutma yutarsada sıkıntısı yok korkma bebeğe zararı olmuyor
Yineyenidenanne MihricanA merhaba canım ben direk karanfili koyuyorum hatta agizimda biraz ezitiyorum özü çıksın diye biraz uzun süre sonra etki ediyor ama ediyor
Yineyenidenanne MihricanA belki o daha etkilidir kullanmadığım için bilmiyorum ama karanfil sok marketlerde oluyor canım aklında olsun yakınlarında varsa